14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MVP: Ambasadori pozvani na razgovor, postupili suprotno dobroj praksi

Autor: Marija Mitrović

  • viber

MM

A čime su ambasadori povrijedili bilo kojeg gradjanina Crne Gore i doveli u pitanje gradjanski koncept našeg društvs? Kada je neko od njih trojice to uradio u svom životu?

Montenego

Izgleda Mirna da baš treba da nas nema.. Nijeste tako bili ažurni ni brzi kad nas Ristalj izvrijeđa...

mr

Ako neko krši ugled ove države, onda je to njena Vlada sa svojim ministarstvima, kao i sudsko-tužilačka organizacija, koja ne rijetko, donosi odluke po diktatu vlasti.... i bruka ovu zemlju!

Sprdnja od drzave

Da je ovako azuran onaj sto ga je TRUMP cusnuo, ne bi Risto Antihristo I njegova banda radila sto rade po Crnoj Gori. A oni su "Nebeski" pa im se moze, jeli jer treba glasova? A sada nam moralise o ljudskom ponasanju 3 dobra covjeka koji nista nijesu uradili, bando komunisticka bezkicmenjacka!

Na muci se poznaju junaci

Lako je biti patriota kad je lako I sugurno, no treba stati u odbranu kad je tesko I stati na pravu stranu! Da su nasi strari bili KUKAVICE nikada ne bi bilo 13 Jula ni borbe protiv FASISZMA cetnickog I stranih okupatora. Znaci imamo samo 3 Ambasadora da patriote? Nakotilo se nesoja dosta.

Mis

Sramota.U ovoj zemlji se kaznjavaju samo oni koji je vole i koji ne daju na nju.Najteze je biti Crnogorac u Crnoj Gori.Ne smijes da je volis,jer ce te kazniti za to.Kuda idemo kad smo blato dotakli i kad je vecina onih koji je vode ne voli,vec voli samo svoj polozaj.Sto ne kaznjavate CGpljuvace?