17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Dan objavio snimak incidenta u Delti: Mijatović udara ramenom Otaševića

Izvor: Portal Analitika

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Barba

Udara? Prije bih ovo nazvao guranjem. Očito je da mu prethodi neka verbalna provojacija. Bez tona, to je kljucno, ne znamo da li je povod za konflikt novinarstvo ili nesto drugo. U svakom slucaju, ovakve stvari Vijestimai Danu padaju kso kec na deset. A bukadzije tipa Ćoća i njegovih posilnih dođu najbolji saveznici ovih nazovi medija.

Podgoricanin

Meni više liči da ga je mali ćušnui stomakom. Mene više brine da neko može da nekog da slika bez njegove dozvole. Zar to nije protivzakonito??? Ja bi mu razbio telefon.

Zoran

Dali se sjećate kako je pipun nasrtao na službeno lice,policajca, mnogo gore nego Mijatović na ovog novinara.Tada je to bilo samo "gurkanje" za gospodina urednika"Dana"(Noći),e viđi,viđi,njegove pravde.Sva mu je takva.Šta to dokazuje o njima,jasno je svakom,sem njima... Sigurno po nekad gube i razum

Zaro

@Zoran, Možda gube razum na momente ili ko zna šta se sve događa u njihovim glavama, ali 2006 ne možemo vratit i nećemo, e otuda mnoge frustracije proizilaze i od tad mnogi problemi njihovi postoje. Ali, eto ih tamo, o njihovu glavu.

Zoran

Auu što ga nagrdi ovako jado,neće ga ni njegov šef poznati a kamo li mu majka.Stvarno grota.Ha ha ha jadovi jadni.......