17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vlada CG plaća promociju NATO na TV Vijesti

Autor: Antena M

  • viber

Crnogorska Uljarević Demokrate Vijesti Info4C

Oh, neeee, pa nije moguće, ne bi Miško Perović to nikada prihvatio! Taj časni čovjek, ta legenda, istoričar matematike! A Ivanović? Nikada, nikada! Te dvije ljudine iz roda hijena to nikada ne bi učinile! A ovi što im daju novac misle pametno ka’ Ranko Krivokapić, legenda u pokušaju!

VESTI

@Crnogorska Uljarević Demokrate Vijesti Info4C, Nijeste u pravu. Vijesti su vaistinu profesionalne, objektivne, nepristrasne i patriotske! Kad se donese presuda Karadžić Radovanu, oni to JEDINI ne objave, da ne uznemire svoje čitaoce, koji prosto obožavaju NATO! Oni treba da promovišu NATO! Ura!

Šćepan

Na njihovom portalu je svakog dana po jedan tekst Demokrata - “promo sadržaj”. Uzimaju pare od Vlade za promociju. Strani investitor ih je davno napuštio jer ne plaćaju poreze, koncesije... Prema svojim radnicima se odnose kao prema robovima. Dokle više ovog prostituisanja i jednih i drugih?! Svaka čast Anteni M! Valjda će neko, jednog dana znati da cijeni! Volimo te Crna Goro!

Katunjanin

Politicka prostitucija o trosku postenih i lojalnih gradjana ? moze li to biti ? i dokle ? U narodu i zemlji cuda , izgleda , nista neobicno !

mr

Pa šta ste očekivali od policajca na čelu Vlade... Tamo đe mu se "prave" problemi, rješenje je trgovina, da ne kažem kupovina, a vi ostali, ostajete i dalje lojalni CG, te stoga na Vas ne treba trošiti ni vrijeme ni pare!

maksim

Rece mi jedan coek: ova Vlada jednako misli onome ko s njom sjedi i onome sto ga drzi vezanog ispod stola. Ne! Oni su sto puta susretljiviji prema neprijateljima, klevetnicima, reketasima. U toj piljarskoj logici mjesta nema samo za Crnogorce-suvereniste

Zoran

Sramno,da sramnije ne može biti.Zar ste ćoravi,vidite li kako novinari "njihovi"imaju odnos prema gostima na njihovoj Tv vijesti.Posebno ona ,što joj iz oči zrači mržnjaaa....

Markisa Plamenac

Možda Vlada plaća po jedan "promo" za Demokrate na Vestima? Jednim udarcem dvije muve - finasiraš Vesti i pomažeš Demokratama da ruše Zakon os lobodi vjeroispovijesti. Nekoga srce pregrabi iako je u Vladi.

smaks

@maksim,ŽIVA ISTINA,najugroženija smo vrsta postali.

Branko

@mr, Slažem se s vama da vlast tako rezonuje, ali se ne slažem da im je računica i dalje dobra. Dosad su ih crnogorski glasovi držali u foteljama jer nas je strah bilo da velikosrbi iz DF i Demokrata ne pobijede. E, sad će moj glas nekome drugome, neće četnicima ali neće ni Markoviću, siguran budi.

ŽELJKO

@Branko, tako je. Pogledajte reklamu za Ministarstvo nauke, dvije strane, danas. Lepo, Vesti.

Marija

Pogledajte reklame kad otvorite portal Vijesti pa ce vam biti jasno dje idu pare iz budzeta i zasto ih u zvijezde dizu Vijesti

Damirka

A, vole se mnogo i "Vijesti" i Ministarstvo prosvjete!