15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Amfilohijev Woodstock

Izvor: Al Jazeera

Autor: Antena M

  • viber

Elf

Ovaj zakon jedino ima smisla ako se sprovedeu djelo.To je jedino iskupljrnje za DPS, koji je Ristu & četnicima omogucio da budu ovo sto jesu i da i rade sto su uradili. Ovo je zadnji voz da se uradi ono sto je davno trebalo. Ako ne sprocedu treba da znamu da Crne Gore nece biti

MAG

Andrej kao i mnogo puta do sad precizno, tačno, i jasno analizira sve ove aktuelne, a i moguće buduce dogadjaje. Bravo Andrej!

Komšo

Odlično Andrej,da te ima ko poslušat!A ovo samo Ristu moze panut na um da šeta kosti po CG 2019 i da mu dodje 7 000 na Woodstock.Volio bih kad bi te kosti odnio u Srbiju da vidimo koliko bi mu "vernika" prišlo...moguće Bećkovic i ovi iz Zadruge

Đoko Orlandić

Za džaba Andrej piše. To čita nešto malo obrazovanih Crnogoraca. Andrejevo vanserijskopisanje je za zemlju sa mnogo obrazovanijim stanovništvom. U CG ga "ne razumije" bar 70 odsto. SPC i Amfilohije zavode one sa kojima se lako manipuliše: četncima, IB-eocima, propalim u školi, na poslu, braku ..

Zivljela Srpska Crkva

I zivjece vjekovima sve dok ima svog naroda da je cuva i postuju necemo dozvoliti otimacinu ni po koji cijenu necemo prece izdati koji su zivot polozila za nas pokoljenja neka rezim dobro razmisli ne sijecite granu na kojoj sedite !!!!

Komšo

@Zivljela Srpska Crkva A što bi u Hrvatsku ili Kosovo??? otkopavaj puške četničino... no ti je sad glib pa sačekaj da se usvoji zakon a i proći će te

baja

@Zivljela Srpska Crkva E stvarno cemo vas pitati hoce li Beogradska patrijarsija gazdovati nasim svetinjama. Na vrijeme se dozovite traktoristi , jer je nemoralno i neprirodno da se svetinjama crnogorskim upravlja iz druge zemlje. shvatate li vi to ?

Andrej

@Đoko Orlandić, za džabe kad piše nebuloze u koje ni sam ne vjeruje

Đoko Orlandić

@Andrej, žao mi je što ti moram kazati da si ti paradigma tih 70 odsto koji ne mogu da shvate što Nikolaidis piše. Ništa lično.

Luštica

Odlican tekst, DPS može da se iskupi za puštanje Amfilohiju da rovari po crnogorskim svetinjama, prepravlja ih u svetosavski stil i ruši crnogorsko kulturno blago. U pamet se Crnogorci, nemojte i ovaj put vjerovati tuđinu, za koga li su vam prađedovi ginuli za ovaj narod ili za nekoga u Beograd?!

danilo s.

Taman tako. Sve je istina u ovom tekstu. Samo da dodam i da je presjednik Crnogorske g. Pavićević - najzad- skinuo obrazinu. Ne mogu oprostiti sebi što sam glasao za tu partiju na prošlim izborima. Tu partiju treba tužiti zbog lažnog predstavljanja.

Casper

Tako je Andrej. Onaj ko tebe zna i ko tebe sluša, zna o čemu pričaš. Jedan izuzetno pametan čovjek.

Bijeli Pavle

Kako je moguce da su ti sto ih ti zoves daleko bilo srbi jer da su bili srbi oni bi isto podvili rep ka srbi iako u mnogo vecem broju u srbiji bili setaci opanaka dok turcin uziva u prvoj bracnoj noci u cemu je samo jedna od iljadu razlika izmedju ta dva naroda