11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vučić zabrinut, razgovarao sa Radunovićem

Izvor: Mina

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

CG1

Ti se boriš za Srbiju a ne za Crnu Goru,vi ste oteli Crnogorcima,e neće moći više,mi smo tu, svjesni smo šta vi oćete i branićemo naše svetinje.Konačno je proradila pravna država.

Zoran

Izvinite gospodine Vučiću,pošto se predstavljate kao demokrata,ođe se ne radi o srbima, nego onima koji krše zakon,koji su pokušali 2016god. da urade ono,vi to bolje znate, terorizam u pokušaju,pa kako možete da žalite što su uhapšeni.Oni mogu da rade šta oće, izgovor,hapse ih što su srbi.

Baba

Razgovor među jednakima! Ne osuđuje nasilje i uvrede, vajni demokrata. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Lustica

Ajde u svoje dvorište, kako si brzo zaboravio na srce Srbije voše slavno Kosovo, prodali ste ga za šaku zlata ispod stola. I vi nekome nešto da pričate, sve što kažeš je smiješno. Ne znaš ni svojom državom da rukovodiš a ne da se baviš tuđom.

Mnogo smo jaki.

Mi srbi mnogo smo jaki ,i ima nas sasvim vise nego dovoljno da cuvamo i branim nase svetinje mnogi su se zalecivali a prosli ko bos po trnju hahahaha, pozdrav za pravu c goru.

Crnogorka

DeFektni, sve sto je vase prijebacite na rame i tutanj za Srbiju i tako ste njihovi državljani a vratite Crnogorsko izrodi

Mario

@CG1,Ne da su oteli nego UKRALI i još su to crnogorskom krvlju zalili kroz tolike godine! Bravo crnogorci Bog vam bio u pomoći!

Žile

Vidjeli smo kako su vas Slovenci izćerali lovačkim puškama a poturili ste im djecu od vojnika umjesto vas junaka jakih pa vas isprašiše hrvati pa onda i šiptari i ostaste bez idje ičega onda ves otkači i Crna Gora što je bilobi logično,baš ste MNOGO JAKI.