14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

„UZALUD JE BUDIM“

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

zdravko-RISAN

Bravo Darko,čista 10-tka za ovaj tekst,koji će bot i glavna tema današnje radio veze.

Link

Vrh! Koja lakoća pisanja, samo je Andrej još ima. I kakvo superiorno cinično smještanje boranije iz medija na mjesto koje im pripada.

Milan

i kad se osvrnemo i na činjenicu da na ovih 40% (bojim se vda je više) cio vijek (a i više) niko ne vrši ispravan "pritisak" ili korekciju, ili pozitivnu pokaznu vježbu, onda .......

Rajko

Sramota je sto je sinoc"Replika"dozvolila Markovicu da napada Katnica da je sve izmislio radi DPS-a,a zaboravio je Markovic kako je na naslovicama Dan-a montirao skupove kad mu je dolazio Milosevic u Berane! Jadno je bilo gledat Milku i Markovica koji sad brane,Dikica DF,Zekovica ! Ima ih dosta kojima je zao sto im se nije plan sproveo j legla krv po CG...

Bosiljka

"Repliku" nijesmo izdržali do kraja, ali ona je očigledan primjer na koju se stranu svrstao Javni servis. Nadam se da će ovaj sjajan tekst podstaći one koji umiju da misle da naprave red u Javnom servisu (da ne upotrijebim kakvu grublju riječ) jer ovo trovanje naroda se vrši već godinama sa više strana.

Đoko

„ZAMUĆENA SVIJEST“ E Šukoviću, Zamućena svijest je konstatna kategorija, kojoj nema pomoći. Uzaludno ti je pisanje. Na dan početka rata u BiH(pucnjava na mostu u Sarajevu) zatekne se tu moj prijatelj Srbin. Jedn od najugledijih novinara. Tada je radio za „NIN“ i bio fikser „New York Times“. Kada je počela pucnjava uleti u prvi stan i traži malo vode. Ne zna ko su domaćini, samo su bili muž i žena, te ne propovara ni riječi. U neko doba muž progovori „Vidite što rade ove ’Balije’ “. Hoće rat i pucaju na nedužne ljude. Žena mu na to kaza, koje čovječe „Balije“, kada ti je ćerka tamo. Ona nije „Balija“. Na to on burno odbrusi: „Jesu, nema što da se priča, jer je javio je „RTS“. I ćerka mi je onda „Balija“.

monteegoo

Zivim u jednoj od evropskih zemalja i budno pratim dogadjaje u CG.Taman pomislim da sam sve vidjeo na informativnoj sceni kad ono opet neprijatno iznenadjenje. Imamo 2 novinara na drzavnoj televiziji koji otvoreno stoje na strani pocinilaca ili da kazem pokusaja terorizma.O tome u medjuvremenu bruji cio region a ova dva,nazalost ne-profesionalca dovode u pitanje licnost i rad javnog tuzioca.Necuveno, neshvatljivo i zalosno da to moze u CG?Moj djed je stalno govorio: ne nosi cipele kod pekara da ti ih popravlja.To se sad desava: svako ima sud o desavanju sem onih koji treba jos da presude, osobe koje su postavljenje na tim funkcijama i koje bez obzira na boje i partije, imaju i moraju da imaju bezrezervno postovanje i poverenje cijele CG. U ovom slucaju da, onih 60%, i opet da 99,9% kad se naprimjer hapsi neko iz DPS-a.Zar to nije providno i nazalost glupo? Ispade da jedan Nikola ili Milka daju sud o desavanjima u zadnjih nekoliko dana umjesto onih kojima je to posao a koji iz bezbjedonosnih razloga ili toka istrage nemogu sve detalje dati.Umjesto da su srecni sto se nista nije desilo,da se nije prolila krv, ova dva novinara dolijevaju vodu u vino i prave od opasne situacije jedan kabare koji im samo u cast moze posuditi.Kako rece Nikola:najvaznije je da niko od politicara nije upleten??Nebih rekao da je to najvaznije se mako nisi fan DF.Ali to jos nije dokazano.O tom potom. Da stvar bude gora, nakon izbora gledam gospodina Danilovica, ministra u CG na Srbijanskoj televiziji kako govori o cijelom dogadjaju kao o namjestenoj radnji od strane DPS i njihovih satelita.Gledam i nemogu se nacuditi, dali je ovo san ili java. On nije svjestan sta govori.Srbija ili bilo koja drzava u regionu a jos na televiziji je zadnja rupa na kojoj bi trebao da se pojavi!!! Imao bih jos puno toga da kazem,ali uzdrzacu se i opet zahvaliti jednom vrsnom novinaru Darku Sukovicu na jos jednom dobrom tekstu. Budite pozdravljeni.

mr

Ko vas je ćerao da gledate takve idiotluke... Vec poslije prvih taktova Markovica, spas i relaksacija je bila gledati "Gusteranje" na 777... Toliko sam mogao da uradim za sebe i svoj mir...

Manja

Da budemo potpuno precicizni: e) da li je element inostranosti do skoro bio gotovo najvazniji strateski partner, kome smo smo za sitne pare prodavili i fabrike i placeve uz more? Valja biti objektivan, Darko ;)

Mario Panjako

A sto cemo, objektivna zurnalistiko, sa tvrdnjom nikoga drugog do prijatelja Vucica izrecenom u onoj fenomenalnoj predstavi za javnost: Da politicari iz Crne Gore i iz Srbije nemaju veze sa legendarnim drzavnim udarom? Ili da su u CG uhvaceni teroristi zanatlijskog tipa BASIBOZUK (doslovce)? - Dje smo, zurnalistiko?

Erko

Da li stratesko partnerstvo u ekonomiji ili kako velite, davanje za sitne pare placeva uz more, podrazumijeva pristajanje da Rusija upravlja CrnomGorom? Ne bih da vrijeđam damu, ali taj model razmišljanja se pominje u tekstu kao alibi za svrstavanje protiv CG

Друг Молотов

Откад су то Александар Вучић и остала господа еталон истине да им се безрезервно вјерује? А "елемент иностраности" очекујем као озебао Сунце. Даће Бог да стигне, а коме се не буде свидио може слободно да "бјежи управ Бајазиту, да с њим једе маџарске носове".

Edin

Iako si umislio da si bio dobar fudbaler,nisi.Korektno si organizovao turnire.Kao novinar,si po meni,u vrhu na ovim prostorima.Korektno,jezgrovito,prijemčljivo.Ponekad mi ličiš na Don Kihota,al to ti je mentalni sklop.Izdrži!!!Antena M,je bila i ostala,svetionik istine,u moru fecesa,profiterskog novinarstva...

Boban

@ drug Molotov "Element inostranosti" je stigao u Beograd da sakrije tragove! Valjda je to jasno svakome sa iole sposobnošću da misli svojom glavom!