12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

RUKOPIS KREMLJA: „Pokušaj ruskih specijalnih službi da sprovedu DRŽAVNI UDAR br. 2 u Crnoj Gori nije uspio”

Autor: Antena M

  • viber

mr

Kako ih rasturaš Jovanovicu, svaka ti čast. Kratko, jasno, argumentovano, crno na bijelo. Polomio si ih, a da im ne treba ortoped. Svi su listom za psihologe, a bogami i psihijatre.

andro

Odalji nas Boze i Milo od ove srednjevjekovne posasti!

WEKND

Vrlo zanimljiv tekst. Hvala gospodine Jovanovicu na vasem radu. Bez vas, Darka, AnteneM (i mozda jos nekolika novinara i medija) crnogorska medijska scena bi bila potpuni MRAK!

kantridos

Povijest se ne može jednim potezom izbrisati,a bez koncenzusa Srba i ostalih CG ne može napredovati na zadovoljstvo svih.Od Srba nikad se neće napraviti u CG etnički Crnogorci.

bjo

@kantridos Nedao Bog da nijedan Srbin sa ovih , nazovi protesta " ikada postane Crnogorac. Hvala im. Ima ih 27 % ostalih gradjana je 73%. i vjerujte , bice kako kaze vecina. ta vecina ce odlucivati o buducnosti Crne Gore. Kome se ne dopada imaju lagan izbor.

saci

@kantridos, Uzaludno je dokazati slijepcima kao sto ste vi, (gospofine izvinjavam se sa ovim gosp da vas ne uvrijedim). A uostalom tesko je ljudima koji se potpisuju palcem, da im napunis glavu, " Nemoj izpraznit svoju, jer tugju nemozes napunit". ????????????

Perun

Odlicni tekstovi. Samo mala ispravka prevoda: страсти церковные znači muke crkvene, to je na crkvenoslovenskom zato je pod navodnicima u originalnom tekstu.