12 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Subota

11.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Dženan Kolić: Danas otimaju hramove njima, a već sjutra će otimati džamije nama

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Barakuda

A da malo oladis krpo kojom Becic pokriva sramotu izdajnika CG.

Šćepan

Ovi momci su stvarno najsmješnija skupina na političkom nebu. Mora da ovog “četnika muslimanske vjere” neviđeno plaćaju, jer se kriju iza njega već mjesec dana. Izgledaju kao dijete koje kad pokrije očii misli da ga niko ne vidi. Ne možete tako vratiti glasove, DF ide u Beograd, lomi monitore po skupštini...morate malo radikalizovati, bez obzira što nemate jasan stav ni o čemu. Volimo te Crna Goro!

Bosnjak

A ti se kao isekira za Dzamije. Klanjas li 5 dnevnih namaza?

Evo!

U svako selo ima po jedan Redzo Heldic za SNP i po jedan Dzenan, pazi, isto za SNP! I ti stvarno mislis da je narod zaboravio u par mjeseci vasu rostiljijadu ispred skupstine pod cergama? I da, bice da ste izdajice! I da, bice da dobijate dobre apanaze! I Redzo je 90' dobijao od Momira rahmetli!

mr

Ovo samo govori na što je sve Bečić spreman. I još ako taj neko nema mozga, kao ovaj nesrećnik, osamarit će ga! Šteta što ova krpa nosi ovo prezime!

Haralampije

Alal ti vjera, Dženane. Neko treba ovo svaki dan da im ponavlja neće li se više suočiti sa svojom hipokrizijom. Svaka čast.

Mario

Daleko napisano a nesoj samo pročitao!

Bosnjak

Samo da se zna, ovaj covjek govori u svoje ime iskljucivo, potpuno sam na strani crnogorske vlade.

KNJAZ DANILO

@Šćepan,Ja mislim da ovaj nije cetnik muslimanske vjere nego jednostavno vjeruje ovim prevarantima a i nije jedini jer imaju vise glasaca od DF.Do sada su krili pravo lice ali vidjecemo ih na slijedecim izborima aja im predvidjam katastrofu.Imace Becic vremena da ponovo radi magistarski :-)))).

Mario

@Šćepan, U stambolu je pisana a jado samo pročitao! Erdogan je vučićev i bakirov jaran! Historija se ponavlja a vezala je bilo i biti će dok je čovjeka i vjeka! Crna Gora nije bila nikad vazal nesoju!

CG1

Ovo je neviđeni retard. Glibež,prodana duša.Ko kome otima jado jadni,ako ko kome otima to je spc,glibežu,plaćeniče četnički.Zar toliko mrziš CRNU GORU i sve Crnogorsko.

John

Ovaj Dzenzn je podkupljen strane opozicije,