13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Šta fašističko ima u ideji da svi građani moraju misliti isto?

Izvor: balkans.aljazeera.net

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Nina

Identifikator svakog pojedinca iz Srbije i Republike srpske, koji su na bilo koji način ispoljiti neprijateljstvo prema Crnoj Gori i zabraniti im ulaz u istu zauvijek.

Tesla

Dobar tekst i tacna konstatacija. Na zalost kad vidim reakcije iz Srbije i desavanja koja se plasiraju sa politickih i informativnih tribina osjetim onaj gorak ukus 90-ih godina koji nebih ni najvecem dusmaninu pozeleo. Srbija nazalost i dalje je ona ista, krvolocna i fasiticka drzava.

MAG

Slikovito, jasno i tačno ukazano na ove aktuelne događaje. No, Andrej nijesam siguran da li ove tzv.elite u Srbiji to uopšte žele da pročitaju!? Da bar i ovi domaći redovno čitaju tvoje stavove, nešto bi naučili.

Vlado u sjanci

Lajte kere Jakposfelda- replika iz Salas u malom ritu... To sad rade fasiti u Srbiji (i Trebinju) neka laju...i nek samo placaju porez drzavi, ko sto ga i svi placamo, i nista nikome nece biti oduzeto

Vezir

Nikome ne zabranit ulaz,nikoga ne ćerati.Razum,strpljenje,razgovor pod hitno!Sa Amfilohijem,Joanikijem,Vučićem,Dačićem...I njima su brzo izbori,prezalećeli su se,kao i vlast CG.Zakon jeste bio potreban,ali se mora naći kompromis.Onaj narod što šeta,je naš narod.Drugovi,braća,sestre...

Crnogorski oro

@Vlado u sjanci, pogresno razmisljas, crnogorsko se mora vratiti Crnogorcima, porez ce se svejedno placati, nije porez najbitniji. Pobogu, necemo da nam preko SPC Srbija rovari po drzavi. Zavrsimo tu pricu, trebalo je davno.

Johnny

Nije ocekivano da klero-cetnici imaju drugaciji stav, jos od 1918-te su nam jasno pokazali da je za njih prihvatljiv jedino nepostojeci Crnogorac kome mogu uzet sve. Problem je da najliberalnija strana Srbije, recimo Vesna Pesic, misli isto. Ovaj zakon je previse blag za 100 godina muka

CiNick

@Vezir, Taj narod nije mali i mora razmislit prije no nešto reče ili učini. Da li su im predci kroz stoljeća ginuli za CG ili za Srbiju? Da ll zbore srbski ili crnogorski? Znamo da doma zbore "śutra", "śednica", ksko to srbski pišu ?Kako to ds sve crkve u CG pripadaju njima a Crnogorcima NISTA!

Boško Agram

1/2 Komentar na srbijanskom portalu N1: Ahtung 07.01.2020.| 15.14 Ajde ljudi, nemojte da se igramo! Niti će Milo i njegovi mentori odustati od Nato agende, niti narod može odstuputi, kada su nacionalni identitet i vera u pitanju. Tu se mora sprovesti istraga natovaca, ko što je veliki Njegoš opisao!

Mimi

@Boško Agram Vidim koristite ime mog djeda , zanimljivo

Boško Agram

2/2 Na vijest 07.01.2020. |11.53 : "Božić u Crnoj Gori: Uz tenzije, ali mirno, Amfilohije služio u hramu u Podgorici". Inače cenzurišu samo tako... Ali poziv na genocid i istrebljenje Crnogoraca im je ok, prolazi filter kripto-četničkog portala.