16 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kome smeta crnogorski zakon o vjerskim zajednicama

Izvor: danas.rs

Autor: Antena M

  • viber

dejan

Super clanak. Trebaju ga preuzeti svi portali da narod zna o cemi se radi u pomenutom zakonu.Velika vecina ne zna uopste o cemu se radi,vec su zavedeni od strane crkve.

Goli

@dejan Tako je. Ali treba dodati i manastire i crkve sagrađene prije 1918. godine i šta će biti s njima. Npr. Manastir pod Ostrogom, katedrala u Kotoru, džamija u Pljevljima i mnogi drugi vjerski objekti u Crnoj Gori.

Goli

@dejan ... E sad, nije da se ne slažem da treba porijeklo imovine dokazati, ali ajde da to učinimo svi. I vjerske zajednice, i bivši/ sadašnji političari, policajci i inspektori, i svi! A oni sa sve platama od po 500€ sagradiše vile i stanove po Crnoj Gori.

Vojvodina

Pametnom dosta. Ali očigledno da ima čitalaca na vašem portalu( sudeći po komentarima) da ima i dalje ništa nije jasno,brkaju babe i žabe.

Realista

Vecina hramova i crkava poslije 1918. godine su gredjeni od donacija nasih ljudi iz Crne Gore. Za hram u PG donirala je opstina Podgorica, Vlada Crne Gore, KAP i dnevni list Pobjeda, dakle realno je da taj i ostali hramovi koji su gradjeni od naseg novca postanu vlasnistvo drzave Crne Gore!

CG1

Gospodine Sekuloviću,zakon je jasan. spc i njihova družina se bore protiv CG,to je svima jasno.Zakon im služi kao izgovor za njihovu šetnju. Crnogorske svetinje bile i biće,oni su ih oteli Crnogorcima a ne CRNOGORCI njima. Zamjena teza. Diviđenja radoviću,idi ostavi nas da slobodno živimo,tvojihklet

Vuksan

Treba da objave koliko drzavu Crnu Giru kosta na godisnjem nivou, sto placa porez i doprinose za svo zaposleno svestenstvo. Ko za njih placa elektricnu energiju, Ko im kupuje auta i finansira njihova putovanj , kupuje telefone i placa telefonske racune???? Drzava i narod im sve placa a oni ugrozeni

Јоцо

@Vuksan, Ти мислиш да Влада црне Горе плаћа струју, порезе и доприносе и купује аута свештеницима? Па да ли си ти читав?