9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Nikolaidis: Institucije poput CANU ćute jer ih čine mediokriteti i kukavice

Autor: Esad Krcić

  • viber

ja

bravo Andrej! još treba dodati da im sad plaćamo opet novu zgradu u kojoj će da im bude dobro! a i onu predhodnu nijesu doveli makar do kraja! da ne rečem da su u nju nešto dobro donijeli crnogorstvu!

Misko

Ponasanje "canu" je skandalozno u ovom bitnom momentu drzave CG,ali tamo su jos vise od polovine "akademaca" koji jos zale za Srbijom i otvoreno rade protiv interesa drzave Crne Gore,sto je najtuznije to znaju i Presdsjenici drzave,vlade i skupstine,i opet nista,e tuge!

mr

Da o nečemu odlučujem i da se nešto pitam, a nažalost, ni jedno ni drugo, naložio bih CANU da pod hitno iz svog imena briše crnogorska. Crnogorske pare "muzu", a čije interese zastupaju, to samo oni znaju. Tunguzije, najvjerovatnije!

Đoko Orlandić

Andrej, nemoj baš pretjerivati. Ima i par izuzetaka.

boja

@Đoko Orlandić pa dje su ti izuzeci Đoko, kad ce ako ne sad da se oglase?

Misko

@Đoko Orlandić#Djoko zamo da si ti ok,ali ono "pretjerivat" bode oci,eto zato si dobio minuse.

KK

Nijedna država na svjetu nema ovakvu "akademiju" i ovakve "akademije", sto je, kako tužno i tragično tako i smjesno i groteskno u isto vreme. Drzava (poreski obveznici) plaćaju te ljude koji ne rade nista i ne sluze nicemu. Ponajmanje svojoj državi i svom narodu. Neke druge drzave i dr narodi su im

zoran

@KK stvar je u tome što ljudi koji plaćaju porez i vole ovu državu ostaju uskraćeni za pomoć ili podršku ove nazovi institucije.dok ćutanjem i kukavičlukom davaju podršku ovima što ne plaćaju porez. retrogradnim činiocima naše zajednice davaju vjetar u ledja.

Jovo

Od gnjileži ne možeš očekivati miris proljetnog cvijeća. Gnjilež ostaje gnjilež. Zaudara.

Đoko Orlandić

@boja, pogledaj pluseve i minuse povodom mojeg komentara. Pola je ukapiralo da se radilo o crnom humoru. ODruga polovina treba da još jednom pročita komentar i shvatsuštinu poruke.

knez

Crna Gora je zemlja čudesa. To je država koja gaji i hrani zmije otrovnice u njedrma. Svi su tamo isti. Da ima drugačijih čuo bi se bar jedan glas. CANU = SANU

Elf

ja se ne cudim cutnji “isfrustriranih” . Ostao nam je ovaj porta, jer cak i dva koja slove kao procrnogorski, a citaj prodpsovski brisu svaki komentar kojim se kritukuje vlast.A zdrava kritika vodi boljitku, samo sto to kod DPS-a ne prolazi. Drazi im je svaki mediokritet nego zdrav kriticar.

Elf 2

DPS se ponasa kao sekta, ako si njihov clan moze sve, madiokriteti i neznalice isticu svoje partijsku pripadnost , a svi mi drugi potisnuti smo na marginu, svaka nasa rijec je izdajatvo i to onoga cemu smo ih mi priveli.. Uostalim, da nijesu tajno trgovali sa Ristom, ne bi on danas bio ovako silan.

Nebon

Tako je Andrej! Paraziti, Nikad se nijesu oglasili povodom bilo cega vaznog!

Petar

Moze Vucic slobodno i po njih poslati avion...