16 °

max 21 ° / min 8 °

Subota

31.10.

21° / 8°

Nedjelja

01.11.

21° / 9°

Ponedjeljak

02.11.

20° / 8°

Utorak

03.11.

21° / 10°

Srijeda

04.11.

21° / 10°

Četvrtak

05.11.

22° / 11°

Petak

06.11.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pustahiju na lomaču!

Autor: Marija Mitrović


Tadija

Teško se pomiriti da se jedan, pocetkom 90-ih postovanja vrijedni Dusko Vukovic, pretvorio u ovog mizernog i neprincipijelnog čovjeka i novinara. Ne reagovati na ono sto po cio dan štancuju In4s, Borba, Vijesti i Dan, a onda skočit na Pustahiju bez ikakva razloga, pa to je nezamislivo nedostojno moj Vukovicu.

danilo s.

Ima li išta niže od komentara na TV Vijesti - sve sa slikom g. Pustahije - da ga presreću maloumni fanatici SPC? Što reći o zavedenim “vjernicima” SPC, sem ono što reče Jan Hus onoj babi koja je - krsteći se - bacila drvo na njegovu lomaču: “O sancta simplicitas” (o sveta prostoto).

Nikac Od Rovinja

@danilo s. Ima nečeg dobrog u tome što rade Vijesti, ovih dana. Ne znam kako, ali jedan dio suverenisti nije vidio, nije želio da vidi, da su Vijesti već godinama prosrpski medij. Tačnije, uvijek su služili onome ko ih plaća, a u pisljednjih pet godina očito je da to rade Moskva (v)i(a) Beograd. Sad, povodom Zakona o slobodi vjeroispoVijesti, niko ko ima više od dvije ganglije ne može da ne vidi kako služe Amfilohiju i SPC.

Mrkoje

Bravo g. Grinevski! Kad je pop Risto, onako produhovljeno i hrišćanski blagosiljao nas Crnogorce iz partizanskih porodica, koristeći blage riječi da smo Đilasova kopilad, našu crkvu naziva autofekalnom, na krst razapinje sve koji njega ne slijede... ne čusmo ni a od ovih dušebrižnika i demokrata.

Čaj u 11

Srednjovjekovni rituali podrazimijevaju srednjovjekovni smisao za razumijevanje političke satire.

Đoko Orlandić

@Nikac Od Rovinja, Nijesu Vijesti prosrpski medij, no najgora mafijaškao-lopovska organizacija. Rade samo za pare. Ranije za CIA i BND, a sada su im glavni finansijeri GRU i KOS. Što se tiče napada na Pustahiju, to je najgori inkvizicijski Srednji vijek. Taj Vuković ima veze sa novinarstvo, koliko i

Vojo S

Puna podrska za nenadmasnog Pustahiju. Vise vrijedi bilo koji njegov tekst nego godisnje izdanje Vesti.