15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Nema vama litije bez Crnogoraca koji drže do crnogorstva

Autor: Antena M

  • viber

Јоцо

Бисте ли ви имали за шта да се извините? Боље да не набрајамо. Као у свакој свађи, ако у једном тренутку не завршиш са присјећањем на оно што сматраш увредом, свађа неће никад бити завршена. Зато је твој тркст хушкачки и уствари подстиче братомржњу. Жалосно је да то не разумијеш.

Boban

@Јоцо Realno ti, Joco, ko vazda. Eto, malo ste nas vrijeđali, a sad ajde da to zaboravimo jer SPC to treba radi nesmetanog nastavka bavljenja srpstvom i turizmom. Darko huška jer je jedan od desetak ljudi kojega ne možete ni prepanuti, ni kupiti, a Gojko poziva na mir i slogu. Tu priču prodaj Vestima i onima šetačima što ste im isprali mozak... Velibore.

smaks

@Јоцо ajde kad već kažete da imamo za šta,evo krenite sa nabrajanjem. jer ja nešto ne mogu da se sjetim da mi imamo za šta srbima da se izvinjavamo.oni bi imali nama dok je vijeka,i to svake godine po jednom!!!

bajo

@Јоцо Joco , sram da te bude. Ko to tako kaze , taj bi sve zlocine iz 1918g ponovio . Skoro svi vi ste Joco. Da vam moze biti i da ne znate da biste naleceli na tvrdo ne bi vi litijali , no bi pokusali rijesavati stvari " molotovljevim koktelima". Sto cete , ubjedjen sam , na kraju i uraditi !

Šćepan

Bravo Darko! Zna Gojko Perović da je sve više “prelilo čašu”, da će se polako osvjestiti i ovi što šetaju zavrdeni lažima, zato pokušava da poentira dok su u zenitu... Ne treba biti naivan, on je samo jedan šraf u opasnoj mašineriji SPC! Nadam se da vlast neće popušti, jer bio to bio kraj njima, a bojim se i nama.... Volimo te Crna Goro!

Katunjanin

Citajuci ovo bilo mi je uzigrala dusa , jer sam pomislio ,Boze i Sveci bozji ,hvala vi sto se i njma (bar , nekima )vratili osjecaj za pravdu i ljudskost .Ali , avaj , kad procitah do kraja i vratih se u realnost

Filip

Sjajno Darko kao i uvjek !Pa da nije Vas nekolicine zatrli bi srbi se o Crnoj Gori!

MILAN

Poziv oca Gojka odnosio se na Crnogorce po čojstvu i poštenju... a ne za profesionalne Crnogorce koji imaju lične koristi od te pripadnosti. Vašom analizom opet pokušavate da tu krunsku činjenicu sakrijete. Svako Dobro

baka

@MILAN Milane molim te prvo procitaj sta je Šukovic napisao , pa komentarisi. Moze li ikako ?

Neđo

Svaka čast Šukoviću, sve lijepo objašnjeno.

danilo s.

Odličan tekst. Otac (laži) Gojko je daleko gori od mitropolita Amfilohija. Zašto? Zato što je Amfilohije iskren čovjek. Otac (laži) Gojko to nije. Njegovo glumljenje nečesove hrišćanske skrušenosti i trpeljivosti nestalo je u tren oka kada su ga razbijesnili argumenti g. Radulovića (Načisto).

KO

Na Cetinju kaže, "Nema nama litije bez vas i nema vama Crne Gore bez nas"..... vjerovat ću mu kad to bude pričao i u Berane!

Feđa

Tuš. Bravo Šukoviću. Svaka ti je na mjestu. Gojko je podmetnuto kukavičje jaje Cetinjanima. Prekombinovao se misleći da je to Herceg Novi đe se formirao. Lukavo ali ne prolazi to do srca CG

dex.

Svaka cast Sukovicu kao i uvjek u 10-tku.Ama bas nista nebih dodao,samo malo postovanja trazimo za nas prave Crnogorce koji se ne osjecamo Srbima.

Dale

"Sa prlainovićima u litiji..." Sve je rečeno.