11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Tako je to kad državu moraš da poštuješ: Ispred hramova SPC u SAD američka zastava

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Јоцо

Они не морају да држе ту заставу, али је држе јер их та држава поштује. Тамо има српских православних цркви старијих од 1918, а често су их стварали баш Црногорци. Да ЦГ поштује СПЦ, могла би можда и да стоји. САД не планира да им конфискује те цркве колико ја знам.

bodin

@Јоцо talentovano si glup. postovacete vi zastavu Crne Gore m sigurna budi, samonkad pocne po dzepu da vas udaraju !

Miraš

@Јоцо, Ajde pročitaj njihov Zakon pa razmisli što si rekao. Prestanite da komentarišete u to u što se ne razumijete. Sad se praviš pametan, a do juče si htio tu istu američku zastavu da pališ...

CG

@Јоцо,Da si u pravu kao što nijesi, SPC bi bar do sada poštovala Crnu Goru i njenu zastavu, prije svega ovoga što se sada dešava i što ti nazivaš otimanjem crkvi, a ne već 30 godina poperuje srbijansku zastavu na crnogorske crkve i otvoreno negora državu i većinsko stanovništvo u njoj !

Misko

E u SAD da je kojem slucajem na jarbolu samo srpska zastava taj objekat bi posjetili agenti FBI i zna se kako bi uzurpatori prosli,tamo nema isprike da je crkvena zastava ili neke druge gluposti,jednostavno je to nezamislivo!

Ģedzo van basten

Koj god ne poštuje državu u kojoj živi i negira je treba ga propisno kazniti,dobro po dzepu pa sko nema da plati u prdekanu pa nek odplaćuje dug.Zakon se mora poštovat..A druga stvar skupština je trebala da poništi dekret Karadjordjevića o ukidanju Crnogorske Crkve koju su ponistili na pravd Boga

maestro

Je no Tramp nije ka nasa Vlada da pregovara sa fasistima i ide linijom manjeg otpora no treba stisnut... . Oni to po kratkom postupku. Tamo ovi kao Zekovic NE SMIJU da palamude kad je nacionalni interes u pitanju. A volio bih da vidim sto bi ih snaslo da okrenu vatromete prema americkoj zastavi.

mirko

Đe država poštuje tebe, postovaces i ti državu. Što je i normalno. A u CG je klero-fašizam na djelu zadnjih 20 godina, koji bi da zatre sve srpsko i da, ako je ikako moguće, izbriše zadnjih 409 godina istorije. No je sva sreća pa narod pamti duže od 30 godina... Al pomozi Bože da maknemo i ovu muku!