5 °

max 5 ° / min -1 °

Subota

16.01.

5° / -1°

Nedjelja

17.01.

2° / -2°

Ponedjeljak

18.01.

4° / -3°

Utorak

19.01.

6° / -3°

Srijeda

20.01.

6° / -1°

Četvrtak

21.01.

10° / 4°

Petak

22.01.

10° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vaterpolo

Hiljade građana dočekalo vaterpoliste: Ovo je vječna ponosna zemlja naša!

Autor: Milena Aprcović


Đoko Orlandić

Dvije Evrope. Jedna svijetla-budućnost a druga mračna - Srednji vijek.

Miki

Imam samo jedno pitanje. Dali ovi sto setaju vide ovo cudo nocas? I jedan predlog imam za njih a to je neka svi nabave merace koraka mozda ce moci na povracaju poreza za 2020 dobiti nesto od PDV a nazad za predjene kilometre :)

štrbina

Tako Crnogorci nasljeđe i kuća nam daje da brinemo o Crnoj Gori.Naši stari ginući i gladujući je stvoriše i u amanet ostaviše-da joj budićnost uzdižemo za primjer Evrope-ka oni u vremena stara.Mislimo i na rođenu braću i prijatelje da ih Srbi otrcana srpstva ne truju protiv rođenih i prijatelja

Bogumil

Molebanci na aparatima, kme kme kme, ima nas, braćo Crnogorci, i to mnogo više od broja na trgu, da se zna

drago

Crnogorci izlaze kad treba..i kad je obaveza..dokoni setaju..Crnogorci se ne mole nikome nizasta,vec djeluju i bore se u pravom trenutku..i evo vam ugrozena braco sad "saka jada"!!!

Docleanus

dajte vise fotografija... iz kolaza s pocetka :)

Berane

Crna Goro, ljubavi nasa. Ponosni smo na tebe, i bice nas jos vise kada zatreba. Nikada vise 1918!

KK

Konacno da vidimo nesta veselo, moderno i svjetlo, nesto sto daje nadu u zivot i dobrotu za razliku od sve ove tame, agresije i srednjovekovnih rituala koji prizivaju na mrznju, destrukciju i zlo

Berane

Majko nasa, uvijek uz tebe. Ne damo te! Dva svijeta, na jednoj strani evropski duh Crne Gore na drugoj strani mračni srednji vijek, kletve i nacionalizam.

Solomon

Nije ovo Srbija niti je ikada bila niti će ikada biti ali su vam himnu napisali Srbi i pišete srpskom latinicom. Da biste bili kao Austrijanci prema Nemcima treba da imate kulturu, poštovanje i uzajamno priznanje, a ne samo bahato busanje u grudi i svojatanje tuđeg.Što Berane pišete goticom?

Petar

@štrbina Nasleđe je da pišete srpskom ćirilicom i latinicom a vi izbacište ćirilicu da biste umesto junačke Црне Горе, postali italijanski Montenegro.Preci da vam ustanu ne bi znali da pročitaju ime države, niti bi bili sigurni da li ste slobodni ili pod Italijom.PS:Čestitam na medalji.