16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Amfilohije: Oni koji donose bezbožne zakone da okončaju kao Porošenko

Izvor: mitropolija.com

Autor: Milena Aprcović

  • viber

danilo s.

Neka CG prodje ka Ukrajina i vrati joj se autokefalna crkva - a ostalo je manje važno. Oslobadjanje ukrajinske Crkve je počelo pod Porošenkom. Neka Amfi okonča ka mitropolit Ruske crkve u Ukrajini.

Hrvoje

Koliko razumijem amfilohije je carigrad optužio da je bezbožan,jer je ukrajinska crkva legalna i od carigrada priznata. Jedini ko u ukrajini stvara zlo su oni drugi koji otimaju crkve i teritorije od ukrajinskog naroda. Ništa tu Božje nema,takve bi Isus šćapom rastjerao ko trgovce iz sinagoge.

Bane

Saurone, drži se Mordora... pušti nas da živimo ko ljudi. Vratio di svoje stado u srednji vijek, neces Crnu Goru.

Petar

Mitropolite, u opasno si kolo uveo tvoje sljedbenike. Nije istina da ti Zakon brani sluzenje Bogu u crkvama. Ni tebi, ni tvojim svestenicima, ni tvojim vjernicima. Samo se vise neces bahatiti i pretvarati crnogorske hramove u moravsko nasljeđe. Problem je tvoj sto ti je stavljen zabran na turisticku aktivnost, a ne na vjersko djelovanje. Stidi se godina i titule koju nosiš. Hoceš sve da nas pretvoriš u zombije svetosavske. Da se svi molimo klanjajuci, kako nikad Crnogorci nijesu. E neces.

Pavle

Ovo što ti radiš, godpodine Amfilohije, je priprema terena za obračun sa CG. Isprao si mozak sljedbenicima i napravio od njih beslovesnu gomilu koja stvarno vjeruje da joj neko nesto otima. Ti ne rizikujes mnogo, 83. ti je. Rizikujes jedino da u istoriju CG uđeš kao veće zlo od Numan paše Ćuprilića. Razmisli o tome... ovo nepočinstvo tvoje dosadašnje još se nekako može podnijeti. Ali, kročio si na zli put... pokušaj da staneš, dok nije kasno.

crnogorac

ja mislim da bi bilo ispravno da Katnic uzme one papire sto se mase sa njima 33,47 koliko li vec crkava sto se kazu vode na rista i da se to ispita i rascisti sa time ako smo svi isti pred zakonom pa onda da se krene dalje mozda svi oni posjedovni listovi lazu

crnogorac

da li se neko slaze da bi konacno Katnic trebao ispitati jeli istina da ovaj sa risto sa ove slike gore ima na svoje ime 33,47 koliko li vec crkava po Crnoj Gori i kako ih je stekao,valjda bi trebali biti svi isti pred zakonom pa i risto,to bi bilo intresantno ispitati da ovaj narod vidi ko sjedi u stolici SV Petra i kome oni ljube ruku i ko njima cita sveto pismo

Dragana

Nek je nama ziv i zdrav Milo Djukanovic, jer vidimo kako bi prosli da nam nema njega. Doslo je vrijeme da je sramota da u svojoj drzavi ne mozes da budes SVOJ!

Marko

Dokle god ti budes blagosiljao sukobe, a Andrija Mandic ratne drugove nema tu ni vjere, a ni Boga.

Jovan

Volio bih da jednom kao vjerski poglavar kazes nesto krsteno nesto sto nema veze ni sa politikom niti sa nacionalizmom.

Hari

Upravo je ovaj gospodin izdavao naredjenja na ratistima i prisustvovao pogubljenju muslimana. Zar takav covjek moze da obavlja Boziju sluzbu? Kako ono ide: "Prvo popovi, pa onda topovi".

Stefanija

Ne dozvolite da petljaju medju nama, ne dozvolite da nas nacionalizmom i sovinizmom truju. Ovo nije srpska zemlja ljudi valjda smo to prevazisli za sve ove godine.

Blazo

@Stefanija, Ovo nije Srbijanska zemlja, a ovom srpska moralo bi se raspravljati

Misko

Ma treba ga ignorisati maksimalno i ne dati mu medijskog prostora je lijek za fasiste i nacionaliste,jer sto je vise u medijima umisli da je bitan u drustvu i onda se razmahne i postaje opasan po okolinu!

654321

Pominje Porosenka... crkvu Boziju... al je zaboravio da napomene da je Ukrajinska crkva povratila prosle god eutokefalnost na negodovanje ruske i srpske crkve. na zalost, ono sto je vidljivo, u pravoslavlju se prave dva bloka - na jednoj strani Ruska i Srpska crkva - a na drugoj svi ostali