15 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bošković: Nećemo tolerisati eskalaciju protesta i bilo koju vrstu sukoba

Izvor: Pobjeda

Autor: AntenaM

  • viber

Nenad

Dali NATO brani Crnu Goru ili Mila? Značili to stvarno ako padne Milo da pada drzava???

zoran

@Nenad /zbog takvih kao ti smo na ovoj poziciji.Milo je predsjednik suverene države crne gore i samim tim je štićenja ličnost ,kao i vlada i kao i parlament.i kada shvatite da se vlast dobija na izbore moći ćete da konkurišete za te vaše ideale (a to je nikad) do tada živi u mržnji za drugo i ne znaš!

KK

Ili su ozbiljno zakazale sluzbe nadlezne za obavjestajni, operativni i celokupni bezbjedonosni aspekt koji je morao pratiti sve ovo sto se dešava ili su namjerno dostavljeni pogresni podaci i pogrešna procjena - sto je katastrofa i sto moze skupo da nas kosta. Teska neprofesionalnost i amaterizam

!!!

Dali,znacili,hahaha...U skolu prvo da se opismenis,pa onda na portal da komentarises.

Nik

@Nenad, evo posto si stavio tri znaka pitanja da ti odgovorim. Ne mozes skinuti LEGITIMNO izabranog predsjednika ni u jednoj drzavi a da ne srusis samu drzavu. Zato sto njega brani policija i vojska. parlament i zakoni te drzave. Kad ga skines znaci da ta drzava vise ne postoji.

Dozivoto nek vlada rezim !

Neka milo vlada dozivotno posto kazete ako on ode,stacemo kada on vise nebude vladao? znaci nestace c gore to su prazne price bezsvakog se moze istina a c gora ce biti vjecna i bez mila i dps ako su samo oni drzava a ostali izdajice bolje da je nema.

miroslav

a vi to ministre nesto predvidjate?

Dino

Ovo je odgovor koji ce natjerati «šetače»da shvate da ispred sebe imaju ozbiljnu drzavu koja ce odlucno braniti vrijednosti na kojima je uspostavljena Crna Gora.Ovakvi odlucni stavovi institucija drzave doprinijece najvise da se situacija stabilizuje i narod okrene ka stvarnim zivotnim problemima.

Jovanka

Nikako da shvatite da Milo nije drzava ali legalno izabrani predjednik drzave a Dps partija koja je sa ostalima dobila mandat da vodi ovu drzavuSamim tim oni predstavljaju drzavu kao legitimno izabrani predstavniciZato NATO ne brani Mila nego svoju clanicu Alijanse.Ne zamjenjujte teze .

radosav

Ministre sto je radila obavjestajna i kontraobavjestajna,kako je moguce da ovi organizatori rusenja Crne Gore imaju odrijesene ruke sve da rade?Dajte javno informacije koji su to rusitelji drzave iz medija iz privatnog sektora i drugih sluzbi.Neka narod nas zna ko mu je rusio drzavu,zasto krijete to

radosav

U institucijama nijesu primani pravi Crnogorci,nego sve oni prikriveni srbi,pa ih eto sad koliko oces u litijama koje ruse Crnu Goru.Za ove prave se govorilo da su Crnogorski nacionalisti,pa nisu podobni. Dokle ce to biti tako?Dokle ce se pod plastom demokratije rusiti drzava?Stajte tome na put...

radosav

Eeee dje je sad Jovo Kapicic,dje su sad oni koji znaju kako se postupa sa izdajnicima,domacim i stranim neprijateljima,mnogo ste pustili ovo stanje,ne dozvolite ovima da nam sruse drzavu,a ako ste vi nemocni,nije narod CRNOGORSKI,branili smo se od mnogo jacijeh,nego od njih, samo ako ne bude izdaje.