11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sastanak u Vili Gorica: Marković i Amfilohije razgovaraju o Zakonu

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

MNE

U Crnoj Gori popovi kolo vode ! Blago nama !

Šćepan

Logično da predstavnici svih eparhija budu na sastanku, samo je nelogično da , kao predstavnici SPC, koji nemaju pravo da donose konačnu odluku, razgovaraju sa Premijerom. Trebao ih je primiti njegov savjetnik za religijska pitanja. Volimo te Crna Goro!

Katunjanin

Cast svakome ,ne zelim nikog da potcijenim ,narocito na ljudskom planu (odnosi se samo na drzavnu delegaciju )Zar premijer nije imao koga kompetetnijeg za crkveno pravna pitanja izabrati u CG ?Ili idu i dalje ,logikom , naj podobniji , umjesto najsposobnij ?

To se ocekivalo !

To se ocekivalo odavno na ovaj dogvor.Jedino sto je vlada malo folirala mislila je da narod nece ovolikom masovnocu izaci na ulice. Sami su se iznenadili sad je na vladi ili ce povuci zakon ili revizirati ga da poslusa narod i crkvu.U suprotnom nebih bilo dobro za sve.

Walter

Šta se očekivalo.. Prema izvještaju policije koja snima sve skupove i daje izvještaj samo jednom je bilo 73000 na litijama i to 30% đece. Tako da nikakvih 100,150 200 hiljada. Nemojte manipulirati sa brojkama jer ako bi se prebrojavali viđeli bi ste koliko je na drugoj strani. Zato dijalog, mir i bez naduvavanja mišića.

goran

Popovi druge države koji su uzurpirali crnogorske crkve i zemljište na nezakonit način i koji treba da budu kažnjeni , koji najpogrdnijim riječima vrijeđaju Crnogorski narod pokušavaju da ostvare velikosrpske ambicije . Nikad više 1918 !

Vojvodina

Interesantno izgleda ovaj vozni park, kao i registarske tablice...

mne12

ljudi nihe mi jasno sta ima da se razgovara o zakonu kad je usvojen....jel moguce da ce biti tacno ono sto svi pricaju da je ovo sve vec davno dogovoreno a da samo zabavljaju javnost

JA

Biblija, Božija knjiga, obavezuje sve ljude da poštuju božanske i ovozemaljske zakone, a koliko se te zapovijesti pridržavaju vođe litja ,procijenite sami. Bog je LJUBAV, a da li ovi popovi propovijedaju bratsku ljubav ili nešto drugo, donasite sud sami.

vuko

Povratka nema. Ako sad ustuknemo to bi znacilo kapitulaciju gradjanske Crne Gore za sva vremena.

ja

zašto jedna sekularna država pregovara sa niže rangiranim u jednoj vrejskoj , stranoj organizaciji?

Realista

Kakav je vozni park popova bolji nego vozni park drzave Crne Gore... Kako su se oni zavjetovali a ni jedan zavijet ne postuju. Drzava Crna Gora ne smije da posustane, zakon svako mora da postuje dosta smo gledali SPC kroz prste zbog toga nam se i ovo desilo. Das im saku oce cijelu ruku i tijelo.

Herceg Novi

Gospodine Markovicu morate biti svjesni da su ovo vukovi u ovčjoj koži, previše će da obećaju a ništa neće ispoštovati. Zar nije dovoljno to što je sam Amfilohije prokleo nas Crnogorce i javno govorio da smo volovi, nakot, nepostojeca nacija. U pamet se, SPC je bajveca posast Crne Gore!