16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Nikolaidis: Ako uspije Amfilohije, Crna Gora će biti nalik Teheranu 1979.

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

danilo s.

Izvanredno. Istinito. Andrej je tačno opisao ono što mnogi ne vide - ili, jos bolje, ne žele da vide. Ako CG padne pašće zbog kukavičluka i gluposti nas, njenih gradjana. Takvi gradjani ne zaslužuju CG, baš kao što CG ne zaslužuje takve gradjane. Desiće se ono što mora. Mnogi će se kajati. Kasno!

mr

@danilo s., ovakvu CG je stvorila ova vlast, kao što je Amfilohije oblikovao ovaj "njegov dio", i napravio ga takvim kakav jeste. Brvno je tu, pa ko nadbode!

Jocko

Da, ako Milo izgubi u ovoj njegovoj (I nasoj) borbi onda CE to biti zbog izdaje u njegovim, DPS redovima!

mijo popovic

Sjajan, dragocjen intervju. Ovu mentalnu pošast, kakve u CG nije bilo ni u srednjem vijeku moguce je pobijediti samo ukoliko pokazete da se ne bojite ljihovih prijetnji, kletvi i vradzbina. Stoga je Andrejev tekst, njegova razarajuca lucidnost obrazac kako se boriti protiv ove inkvizitorske posasti, u kojoj prebrojavaju krstene i nekrstene

Lipfi

Andrej nadam se da nijesi bas sve pogodio...

zordan

Velicanstveno !!! Upamet se vladajuca strukturo dok ne bude kasno , ako vec nije pocelo da biva , jer Amfilohije stvara veliku ,, vojsku " i zasada pobjedjuje svakodnevno i na politickom i na madijskom i na duhovnom prostoru .

Olivera

Bolest čovjeka br.2: u CG i u spc. Nevjerujte čojku koji ima kompleks od br.1. Sultan umjesto sultana. Kad je počelo kad su popa počeli zvati Otac iDuhovnik,borba protiv vakcine, njihov razvrat, protiv svega drugačijeg i progresivnog..prije svega krvave ruke i zli naumi. Andrej bravo, dolje Amfi!

DPS i Risto

@danilo s.,ne danilo, nece zbog nas , vec zbog DPS-a koji je prognao svakog suverenistu i gradjanina proglasio izdajnikom , jer se usudio da kori njihove kradje i prekradje .Ovi na koje su se oslonili danas su u misljim rupama i cekaju da se Ristu prodruze, a iznevjereni treba da su “sigurica”.

Katunjanin

Hvala gospodinu Nikolaidisu ,i ocu i sinu , sto pokusavaju ,zajeddno sa jos jednim brojem intelektualaca ,da ukazu ,narodu CG i nekim zvanicnicima ,koji jos ne shvataju pravu opasnost ,koja dolazi od radikalnog Svetosavlja i klerofasistickog radikalizma .Na zastidje velikog broja "intelektualaca" iz CG ,koji cekaju da se prikljuce pobjedniku .

ND123

Treba postovati i one sto misle drugačije, niti su vjernici SPC cetnici niti su vjernici CPC ustase kako hoce neki da predstave neistomišljenike Kao vjernik SPC postujem drugačiji stav prema crkvi ali nijesam ja ni iko od mojih protiv drzave Crne Gore kao sto neki hoce da predstave sve vjernike SPC

Bigl

Ko god je digao glavu i ukazao na greške koje čini ova vlast, bez iste je ostao. Primjera koliko hoćete. Ljudi misle da ovolika korupcija i neznanje nema nikakve veze sa ovim litijama. Itakako ima. Srećan bih bio da znam, kad pobijedimo ove četnike, da ćemo pobijediti i ovo drugo zlo. A znam da nećemo. Andrej, ruke ti se zlatile!

Alarm

Živo me interesuje koliko ovi naši državnici čitaju ove i ovakve tekstove? Da li išta od ovakvih,preciznih, jasnih i istinitih analiza može da ih pokrene da budu odlučniji u odbrani Crne Gore?!

Eva

Pravi opis trenutne situacije u Crnoj Gori. Dobro je da se još po neki glas razuma čuje jer nešto su utihnuli u zadnje vrijeme...

Tofor

Jedan od primjera bljutavog kalkulantstva blasti je i neprekinuto partnerstvo Vlade i Vijesti, u kojem je jasno kako profitiraju Miško Perović i Željko Ivanović. Jasno je i zašto je raj dil na štetu države. Ostaje da pogađamo šta u toj kombinaciji dobijaju premijer i pojedini članovi Vlade.

Dino

Ajatolah Amfilohije i molebanske brigade iz Bosne i Srbije odvele bi Crnu Goru stotinama godina unazad.