17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

SPC: Paljenje i skrnavljenje državnih simbola Crne Gore besprizorni vandalski činovi

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

CG1

A šta to rekoste popovi srpski,žao vam je,vama je jedino žao što postoji Crna Gora.Šetate protiv NAŠE CRNE GORE,ne date Crnogorcima da idu u svoje svetinje,vratićete ih, lopovi jedni.Negirate Crnogorce,Nijesmo mi srbi,nećemo u SVETINJE kod vas,koje ste oteli od nas!aNAŠE SU!!!! VJEČNA SI CRNA GORO!¡

Feđa

Preuzmite odgovornost jer ste vi ovo režirali.

Rajan

MCP SPC,, i treba da osudite, ali ne možete da perete ruke i prebacujete krivicu na nečije nezadovoljstvo i političke kuhinje. Upravo vi ste svojim omalovažavanjem i negiranjem postojanja i Crne Gore i Crnogoraca raspirili taj plamen mržnje.

zordan

Ako toliko postujete drzavu Crnu Goru i njene simbole , koliko sjutra istaknite Crnogorsku zastavu na Cetinjskom manastiru . Tada cemo vam vjerovati .

Liberal

To popovi-ratni zločinci iz RS organizuju da se pale državni simboli CG. Sve je to posledica politike Amfilohija i Katunjanina.

mr

Nije sporno da među onima koji šetaju ima časnih i poštenih ljudi. Zavedeni ili ne, njihov problem. Ali je isto tako nesporna istina, da su među njima ekstremni četnici-fašisti, koji pretaču u djelo svakodnevni mitropolitov govor mržnje prema CG i Crnogorcima !

Licemjerje

Ko da je Hitler osudjivao progon Jevreja

JA

Pa Vi na litijama Boga i ne spominjete. Od svega Vam je najvažnije da sačuvate privilegije i materijalna bogastva koja nepravedno koristite. Vaša zgrada ispod Gorice, u Podgorici, govori o bogastvu sakojim raspolažete.

Jovanka

Bas vam to vjerujemo.Svi ste vi na istom zadatku i vi i oni koji setaju,Nema tu mnogo zavedenih jedino je tacno da ogromni broj nijesu nikakvi vjernici,niti nista znaju o hriscanstvu.