15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vešović: Igra moći između DF-a i Crkve

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Fokus gospodo !

Gubljenje vremena ili fokusa na prave stvari. ovo su detalji i to irelevantni za nas. I jedni i drugi ne mogu smisliti CG i Crnogorce. Fokus na KRUPNU SLIKU gospodo. Strateske interesi Rusije i Srbije najprije , pa onda na nize

Radosav

Vesovicu uopste nas ne interesuje sto rade izmedju sebe neprijatelji drzave.Nego daj ti nama objasnjenje sto rade u litijama ljudi koje ste vi svi zaposljavali,a Crnogorce niste htjeli zaposljavati.Njih ste zaposlili da bi ih "pridobili"a za Crnogorce ste govorili oni su sigurni. Objasnjenje????

Radosav

Nas oni ne interesuju,nas interesuju patriote i drzava Znaci li da ste zaposlili one krvnike i protivnike drzave,ali patriote smatrate extremima.To samo odje ima i u nijednu drugu zemlju svijeta.Oni vas nikad nisu glasali,no za koga cemo mi?

Radosav

Nego i nasi pradjedovi i preci su bili na braniku drzave,pa cemo i mi stati.Mi smo Crnogorci i ne volimo Crnu Goru zbog interesa,mi smo sinovi ove zemlje i ovog tvrdog kamena,a oni sto su u dps i izlaze na litije ce biti vas problem a ne nas. Tako da nas vise ne opterecujete ovima i ovakvima.

andro

Dakle koje infantilno razmisljanje! Ma kakav sukob crkve i df Vsovicu!? To su toliko fals ,,baloni,, njihovi da zamagle trag.Oni su na istom zadatku rusenja cg! Nema problema medju njima.Ko to ne vidi,ili je politicki naivan.ili nepismen.Nego,sto veli FOKUS: Na KRUPNE stvari se fokusirajte!

Andjela

A sto bi sa onim blagoslovom za Tivat! Koji su to folifanti i oni sjutra da vode drzavu! Ovo se vise skrstenih ruku ne smije gledati! E moja Crna Goro nedamo te ovim profiterna!