9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Jutros presječen kabl Antene M, radio bio bez signala

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Nikšićanin

Sve im džaba! Antena bila i ostala na braniku Crne Gore!

Lena

E,nas dragi Darko,zivi nam i srecni bili,a njih nek njihova zloba i poganstvo jos vise vuce(ako je moguce) u dno,u brlog,u sile obmana i mraka.Slusamo Antenu,citamo Antenu i podrzavamo crnogorski objektivni glas Crne Gore.Da je vjecna!!!!

HNovi

Fašistima smeta što objavljuje te istinu o njima, razotkrivati ih.Istina ima dug i težak put, ali na kraju ona je pobjednik.Samo tako dalje...

Nikac

Izrodi I izdajnici sabotiraju na sve I svasta u Crnoj Gori dok Crnogorski narod mirno sjedi u kucama I ceka da se ovo samo od sebe zavrsi. Jeli moguce da Crnogorstvo snom mrtvijem spava ?

gradjanin cg

Još malo će početi po ulica da nas napadaju!

Vrsta rata

Ovo je vrsta rata, ko nije shvatio. Crna Gora je napadnuta od velikosrpskih fasista. Samo zahvaljujuci clanstvu u NATO nijesu poceli oruzane akcije. Sve najbolje Anteni M !!!

H.Novi-MNE

Neka ih, to zlo ostaje u njima zauvjek, i imat će problema sa sobom vazda. A mi, ostatak Crne Gore, dobronamjerne, demokratske, širokogrude, gandijevske i spremne na suživot stojimo mirni u svom mentalnom blagostanju, uvjereni u pravdu od Boga i od ljudi. Neka nam je vječna naša Crna Gora!

Baba

@gradjanin cg, i branićemo se, božja ti vjera.I odbraniti! DA JE VJEČNA CRNA GORA!

tamoneko

Od fasista kojim smeta sve sto nije srpsko mozemo svasta da ocekujemo. Citacemo i slusati Antenu dzaba im sva histerija!

mr

Za policiju ovo bi trebala biti rutina, u pronalaženju počinioca!

Mary

Postovani g-dine Sukovicu, to im je jos istalo, da kidaju sruju. Ali, istina se ne moze sakriti. Ostali ste Vi i Vasa ekipa da se borite za nasu Crnu Goru, za prava naroda crnogorskoga, da budemo svoji na svome. Darko istrajte, objavljujte, edukujte one koji nijesu informisani. Za nasu CG! ????????

Crnogorac

Budite sa nama na braniku otadzbine znamo da nije lako ali nije ni teze nego sto je bilo nasim djedovima,najbolja Antena M

zordan

Klerofasisti i cetnistvo na djelu , ali dzaba . Nema te sile koja moze ugasiti najbolji radio u CG , samo nastavite kao i dosad da se borite za nasu jedinu domovinu Crnu Goru . Smrt fasizmu !