9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije odlikovao Beogradski sindikat, između ostalog i za pjesmu "Dogodine u Prizrenu"

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Vojvodina

Davno je ovo prestalo da ima veze sa verovanjem, religijom,ako je ikad i imalo. Čista politika velikosrpska kulja iz usta R.R. Žao mi je nevinih i naivnih vernika koji bezgranično veruju ovom grešnom čoveku, koji to na perfidan način zloupotrebljava, a da oni toga nisu ni svesni.

CG1

Sve neprijatelje Naše CRNE GORE ovaj pop odlikuje,a popovi njegovi po litijama dobijaju infrakte,počele da stižu njegove kletve,a on preuzeo kletve Svetoga Petra Cetinjskog,vidiš pope,brukaš Svetog Petra. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

SerdarŠćepan

Ovo više nema veze sa životom! Dogodine u Prizren, ali koje godine, e tuge vaše i vašeg foliranja. Umjesto svi da krenete put Kosova na čelu sa popom Ristom, a on može i jahati konja, pa da tamo zapjevate vaše molebane ko što umijete, i da pomognete braću vi se ovdje folirate i glupirate po Crnoj Go

Misko

Ne mogu da vjerujem da "nase" tuzilastvo" ili bolje reci srpsko tuzilastvo nije naslo za shodno da procesuira Amfilohija,od sirenja medjunacionalne mrznje,od zloupotreba gradnje i uzurpaciju drzavne imovine,od ne placanje poreza,od mnogo toga za makar prekrsajnu prijavu je cudo ne vidjeno.

Mary

Ocigledno SNP ne poznaje njihov repertoar. U Srbiji su sikanirani i zabranjivani. Pustite pjesmu ''sistem te laze'' pa cete cuti o cemu govorim. Kada izbace nesto poput ovoga sada sto su snimili o litijama ili oni o Prizrenu onda ih velicaju. Ajte momci u Prizren, veselija je publika.

gorki

Kako dijeli ordene,ovo su fals iz Tuzi.na kila sto se uzimaju

zordan

Najveca sramota Crne Gore je Amfilohije , i to jos sjedi na tronu Svetog Petra Cetinjskog . E Crna Goro sto si docekala . Onaj koji te rusi sjedi na najsvetijem tronu .

Irishman

Ne interesuje njih vise ni prizren ni kosovo,jasno pokazuju sto im je cilj,Crna Gora i pola Bosne,kad dodik pred vucicem kaze zbogom bosno a vucic cuti ko zaliven znaci nesto mute,dali bi oni kosovo sa bujanovcem i presevom zajedno samo da nas i pola bosne dobiju....

Kolašin

Što peije oćerati ovu bagru.. I Amfilohija i ove bradade spodobe što ruže lijepu cg.. Avetinje neka idu u njihovu svetu zemlju, dtzavu Kosovo