12 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Odgovor Vučiću: Srbija niti je gradila, oslobađala ni čuvala crkve u CG pa nema potrebe ni da sada priskače

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Andjela

Hvala bogu da odgovirete na ove nebuloze Vucica!

Zvalavi 100 za jednog

Konacno neko da progovori kako treba! Bravo simovicu.

Misko

Opa nesto se desava,Vlada se probudila iz zimskog sna,sto je pozitivno.Samo o kojoj SPC imovini,da nije opet neka trgovina na racun drzave Crne Gore.Da je srece trebalo bi preispitati kompletnu "imovinu" SPC u CG da se jednom zna istina,jer zbog stalnog povlacenja i necinjenja Vlasti tu smo dje smo,na zalost!

Cinjenice I

Srbija ne da se mjesala u unutrasnje poslove CG u zadnjih bar 100 godina, nego je u jednom momentu i okupirala, oruzano intervenisala (Bozicna pobuna); Milosevicev rezim je gotovo vojno intervenisao preko 7-og bataljona; Kostunica je vodio kapanju protiv suverenosti novcem;

Orlja Luka

500 godina je Turska stajala između nas i Srbije i bili smo od njih mirni. Kada se Turska izmakla, 100 đavola nas je od njih snašlo .

Cinjenice II

... Tadice je organizovao opoziciju u CG i odvojio budzet za rusenje vlasti u CG; iz Srbije se spremao krvavi puch 2016, pa sve do ove sramotne satanizacije Crne Gore i Crnogoraca danas u Srbiji i iz Srbije.

Ojhaaa

@Cinjenice II, I podmicivao ove velike nase Srbe i demokrate da se na popisu pisu kao Srbi.

CG1

Konačno javno progovorio vučić,on će da nešto plati u našoj CG,daj to sirotinji tamo,praviš se džentlmen parama naroda srbije. Simoviću,svaka Vam čast, konačno da neko odgovori ovom dilberu. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Orlja Luka

Srpska crkva nema ni jednog popa koji nije Srbin. Crnogorcu je dozvoljeno da se ispovijedi u svojoj svetinji samo pred Srbinom. To je fašizam!

Kuč

@CG1,nije on dilber nego diler Diluje nacionalizam na prostorima bivse Jugoslavije . Pripada klanu Srpske nacinalisticke fukare koji je siroko rasprostranjen .

gagi

konacno pravi domacinski musko odgovor. dosta je njegovog popovanja a nemijesa se I odnose u CRNOJ GORI. mnogo je ljubav Taj VUCIC.

Primorac

gsp.Milutine Simoviću fala od običnog naroda što ste reagovali na srbočetničku izjavu,u srbiji vladaju fašisti na čelu sa početnikom,ne bojim se za našu državu dok je Vas na vlasti i nas naroda koji će braniti jedinu građansku državu na balkanu,mi i jesmo europa, po razmišljannu i načinu života.

SerdarŠćepan

Samo neka oni plaćaju, ništa se ne s'ekiraj Simoviću. Bitno je da vrate državi ono što su oteli, a što su naši preci gradili. Sve što su nepravilno upisali preko svojih ljudi u katastrima raznim sistemima sve raskrinkati i vratiti, a one koji su to dozvolili i upisali kazniti kao najveću izdaju!

Nikola

Svaka čast Gospodine Simoviću!!!! Konačno pravi odgovor Beogradu da je sreće da imamo više ovakvih političara.