16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Onufrije predvodi litiju u Podgorici, SPC dovodi vjernike autobusima

Autor: Antena M

  • viber

kontrola

Mitropolit ukrajinske crkve pod RPC patronatom, uzrok rata u Ukrajini. Bice naroda ali treba zatvorit bar taj dan granice, ne treba nam dodatnog sljama sa strane. Nadam se da imamo bezbjodnosne strukture vicne ovom izazovu, i ne mislim na dvoznake u tim strukturama.

Misko

Hahahahaha........dobro bi bilo da na litije ucestvuju Milo i Dusko,kada ne umiju da zaustave i lijece ovaj SPC virus,onda im preostaje da se pridruze,nisu ni oni gubavi.

volim te zeleno

Onfurije je klirik crkve u Ukrajini koja je pod ruskom jurisdikcijom i to treba da naznačite jer veći dio naroda to ne zna. Mitropolit Pravoslavne crkve Ukrajine priznate i od Vaseljenske patrijaršije j Epifanije. Ponovo SPC msnipuliše narodom.

CG1

Zar je moguće da su svi popovi šenuli,radović se izgubio u vremenu i prostoru.Pope,i sve da oće,a ne može i da oče,mi građani koji volimo Našu CG nećemo dozvoliti da vlada povuče zakon. Nećemo dozvoliti da srbska crkva vodi kolo, više ste nam se popeli na,no vidim da vi volite da natičete.. VJEČNA

JA

Da li ovome ima kraja.Evo punih 30 godina srpska politička elita potpomognuta SPC, pod parolom ugroženosti zagorčavaju život svima koji drugačije misle. Ne mogu da shvatim državne organe koji dozvoljavaju da ljudi koji nemaju crnogorsko državljanstvo učestvuju u protestima.

Andjela

Ovom ludilu kraja nema! Dovukuju ove crnomantijase sa svih strana ! Korona virus nam ne gine ! Krpelji ne posustaju! Naoruzajmo se strpljenjem i prezirom!

miki

zašto država dopušta da ulaze sa strane i šire mržnju po Crnoj Gori?

KK

Zašto se dozvoljava učešće na litijama gdje se mase zastavama Srbije i poruke mržnje predsedniku države - pripadnicima policije i vojske koji su se zakleli državi Crnoj Gori a ne Srbiji a koji zloupotrebljavaju bolovanje za to a na svakoj su litiji ?

Cunami

@KK prvo ne mase se zastavama Srbije, nebo crnogorskim zastavama ( ne zastavom koju je sdp ucjenom izglasao nego istorijskom zastavom cg). O predsjedniku drzave se iznosi stav, to sto je on negativan, kriv je sam predsjenik, jer je doveo ovaj narod na ivicu i materijalne i dugovne egzistencije.