6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ukrajinska crkva: Onufrije ne predstavlja našu crkvu na liturgiji u Podgorici

Autor: Antena M

  • viber

Šćepan

Još jedna nedoslijednost SPC! Na jednoj strani se pozivaju na kanone i Vaseljenskog patrijarha, a na drugoj podržavaju Rusku crkvu u otvorenom ratu protiv tog istog patrijarha. Glume Rusiju... E pa desiće se isto kao u Ukraini, samo polako. Nijedna prevara ne može do vijeka! Volimo te Crna Goro!

Јоцо

@Šćepan Никаква недосљедност не постоји. СПЦ не учествује у рату против Васељенског Патријарха. Има свој аутентичан став о дешавањима у Украјини. Шта је ту проблем?

zordan

Ja bih ga vratio sa granice jer ne predstavlja zvanicnu Ukrajinsku crkvu .Dolazak ovog ruskog popa predstavlja manifestaciju ruske snage i moci , i jos jedan vid prijetnje drzavi Crnoj Gori . Ako njega pustite za njim ce jos mnogi koji su upregnuti u rusenje CG.

Jana

@zordan Tamo su sada obije crkve zvanične, vjernici sami biraju da li će pripadati Ukrajinskoj pravoslavnoj crkvi (ruskoj) ili Pravoslavnoj crkvi u Ukrajini (NATOvskoj). Većinu vjernika ima ruska, jer je jedina kanonska. Pročitaj nešto pa nauči, kad ti je već besplatan taj internet.

Jocko

@Jana , ti si sve pobrkala- kažeš da su obije crkve zvanične, a onda da je "ruska" jedina kanonska. A kanonska ti nije Pravoslavna crkva u Ukrajini koju je priznao Vaseljenski patrijarh ?! Utoliko gore po tebe.

zordan

@Jana ti procitaj malo bolje i Pravoslavna Ukrajinska crkva je autokefalna .

KK

Koliko će prerusenih operativaca GRU doći prerušeni u popove ?

Drnik

Jedina prava crkva u Ukrajini je Ukrajinska pravoslavna crkva.. I nije tacno da vise ima rusa od ukrajinaca sve crkve su pripale ukrajinskoj crkvi..