9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ulični antidržavni pohod maskiran u litije, uz podršku Srbije i Moskve

Autor: Antena M

  • viber

Jesmo li je dostojni

Prava objektivna analiza prilika u našoj državi. Nesumnjiva je odgovornost vlasti zbog dopuštanja da SPC sprovodi svoje naume ali i za druge anomalije u društvu. Što je prolazilo nekažnjeno na izborima jer na drugoj strani imamo antidržavnu opoziciju. Došla voda do poda, ponovo branimo Crnu Goru.

smaks

ovo je veći udar na državu,nego kad je bio referendum. veliki krivac za sve ovo je vlast,koja je dovela do ovoga!!!Pola njih ionako iskreno ne voli ovu državu!

Ferid

Meni samo nije jasno, zašto več jedno ne reaguju NATO i EU. Jesmoli ravnopravni članovi NATA ili ne.

Imas pravo donekle

@Ferid postovani prijatelju. NATO ima svoja pravila. Medjutim, istina je da i NATO prepoznaje i druge vidove rata osim oruzanih. To je interesantno pitanje kada tacno pomaze u ovakvim situacijama. Vidjecemo

danilo s.

Opozicija je, do sada, pokušavala da zajednički sruši vlast. Vrijeme je da se zdravi dio opozicije jasno opredijeli za CG. Time će prekinuti manipulisanje veljesrpske opozicije u CG sa "pro-crnogorskim opozicionim glasovima". Idealno bi bilo da se kreira široka koalicija za CG u EU - "CG je Evropa"

SerdarŠćepan

Ovo je sve tačno, jer ovi jahači Crne Gore nikako da shvate da nije ovo 1920 nego 2020 godina, i da su dosta jahali po Crnoj Gori i našim svetinjama. Naša crkva je Crnogorska pravoslavna crkva. Nije nam neophodno priznanje Vaseljenskog patrijarha, vidimo šta se sve radi, pa evo iz Ukrajinske crkve..

Boys

Nekima trebalo mnogo da " upale" ali neka...kod nas ide sve polako..Ali jeste sjajno i mnogo jake poruke..mogu da budu temelj svakog buduceg djelovanja,... kriticki i sa mjerom prema vlastima i svojevrsna "poslednja" opomena za promjenu nacina vladanja ali i poziv na jedinstvo suverenista....

Baba

Imate moju bezrezervnu podršku, ne samo za ovo obraćanje, već svih ovih godina od kada ste na istom kursu koji je u moje biće utemeljeno roditeljskim vaspitanjem, obrazovanjem, znanjem i ljubavlju prema svojoj jedinoj otadžbini. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Hnovi

Reći ću samo da se Crna Gora mora i ovoga puta mora odbraniti od najgoreg zla ikad viđenog koji je opsjeo ovu malenuzemlju sa svih strana.Mora, il' je više neće biti nikada

Ferid

Srbija i Rusija napadaju. Bojim se da so nas NATO i EU prodali.

Misko

Ma nesto mi ovdje sa ovim litijima ne stima ko koga i ko kome j.... .m.... ,policija obezbjedjuje litije,drugim rijecima "VLAST" im je dala vaznost i legimitet,sta "VLAST" zeli postici sa ovakvim potezima nikome nije jasno,cak i diplomatski kor se cudi i u nevjerici su zasto se ovako nesto dozvoljava i sta se desava.Niko ne zna sta je u pitanju da li je kakav dogovor ili je nasa stvarnost?

SerdarŠćepan

Vidite kako igra SPC. Ne priznaje Ukrajinsku crkvu koju je priznala Vaseljenska Patrijaršija, nego zove ruskog episkopa iz Ukrajine. Zato našoj crkvi i Crnogorcima treba vratiti staru slavu da se možemo u našim hramovima Bogu moliti, i obrede vršiti koje su nam naši preci ostavili!

DO satiranja CG I

Velikosrpstvo sa svim svojim pojavnim oblicima, od kojih je jedan klerofasizam, je banalan fenomen koji ne moze ni siroko ni daleko. Lako je prepoznatljiv cak i kad se ogrne "demokratijom" ili "gradjanstvom" a najcesce populizmom pa govori u ime CIJELOG NARODA.

Do satiranja CG II

U zadnjih 5 godina smo bili svjedoci pokusaja velikosrpskih prevara od ulicnih demonstracija toboze u ime Crne Gore, demokratije, slobode, preko otvorenog saradjivanja sa Rusijom, a uvijek sa Srbijom, pa do danasnjeg jezgra velikosrpskog bica u Crnoj Gori - SPC.

DO satiranja CG III

Trazili su SVE ili SVE.Do Velike Srbije. Ekstremizam je crno-bijel, za njega nema drugih boja, pa je dakle odvojen od stvarnosti.Narocite se pokazao letalan na Balkanu u vidu velikosrpstva.Danas ide jos jednom DO KRAJA - da satre suverenu i evropsku Crnu Goru i zamjene je, u najboljem slucaju sa RS2