17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Fond za zdravstvo: Respiratori namijenjeni Crnoj Gori prodati kompaniji u Srbiji

Autor: Antena M

  • viber

ivan

To je ta politika malog vucica, sam je prije nekoliko dana izjavio da je nabavio respiratore, kako on kaze “neka moja šema nebitno” Tacno je planski sve uradjeno!

VojoS

Ako je informacija tacno prenesena - to je strasno.

Kontraš

Ovdje se neko pravi lud. Prvo, pomenuto medicinsko sredstvo nije vlasništvo niti jedine srpske firme, dakle ni države Srbije. Drugo, država Srbija je zabranila izvoz SVOJIH proizvoda, dakle, proizvedenih u Srbiji. Treće, strane firme plaćaju korišćenje konsignacionih skladišta u drugim državama, tako da nisu imali apsolutno nikakvo pravo da zadrže nešto što nije njihovo. Četvrto, što ste očekivali od Vučića? Prije podne priča jedno, popodne drugo.

čitalac

Ja sam čuo da je onaj pop koji je uhvaćen u ilegalnom prelasku granice kod Bijelog Polja, nosio jedan respirator od silne želje da pomogne ovom narodu i državi :)

gagi

To je vjerovatno pomoc sto je molio Mandic. E pa frontovci nemojte traziti nikakvu pomoc od Vucica moleci ga jer na sledecu molbu ko zna kAkva ce biti ta pomoc namojte nam pomagati aman zaman. ako je vama potrebna vi idite po tu pomoc. DA JE VJECNA NASA C.GORA.