10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dodikovo pismo Džaferoviću i Đukanoviću primjer je beščašća

Izvor: Al jazeera

Autor: Antena M

  • viber

Marquez

Molim redakciju AntenaM da objavi video iz 2008 kada je u CD TVFACE Dodik izjavio da je u Srebrenici počinjen genocid. Izjave ovog kameleona već godinama idu od nebuloza do krivičnih djela. Srpskom narodu u BiH ne treba veći neprijatelj od njega.

Danko

Hvala za info. Našao sam na YouTube. Hoće li mu neko od naših zvaničnika ovo pomenuti?

europeac

Sjećam se ove izjave. Poslje nekog vremena polakomio se za vlašću i lovom. Ne može si izjavu oprostiti ni danas. Čudno je da pismo piše Milu, a ne računa na svoju zaboravnost. Pa nijesmo mi konji, kad nešto rećeš osta to za vijekove. Dodik ne uvlači se Vučiću, đaba ti to, svakako pušite Crnu Goru.

Aristos

Sve ovo je ogromna glupost baš kao i cijela velikosrpska nacionalistička i rasistička ideologija. Što je Dodoik htio ovim pismom Đukanoviću? Poslije ovog pisma Đukanović mora biti prisutan na komemoraciji žrtava genocida. Ne zbog Dodika i njegovih moronskih pisama, već zbog CG i njenih gradjana.

Црногорац

@Aristos Вама се стално привиђа некаква великосрпска политика.

europeac

@Црногорац ! Ako si ti Crno Gorac, ja sam Španac. Odi čoče i pogledaj ovo možda shvatiš neke činjenice https://youtu.be/t5kdl8ASd_Y kad vidiš šta vam rade.. možda se vratiš svome rodu

Ctrl

@Црногорац Ima jedna lijepa koju cuh.Crna Gora je poput udate zene,u cijoj blizini je maco udvarac(srpstvo) koji pokusava da je odvede u krevet.I na njemu je da pokusava,a na njoj da ostane casna.E sad se postavlja pitanje:Koliko je ta tvoja crna gora otisla puta sa ovim udvaracem u krevet?

Црногорац

Николаидис, да ли си чуо за недавно откривене британске документе о Сребреници? Да ли си чуо за 28. муслиманску дивизију из Сребренице? Да ли си чуо за Кравицу, Јошаницу, Вишњицу, Бјеловац,...?

Djuro Vučinić

@Црногорац ...nikakav si Ti Crnogorac. Jeste svako čuo za ova nepočinstva o kojima pitaš. Ali svako je čuo i Mladića koji kaže nakon ulaska u Srebrenicu i ubijanju nenaoružanih..ovo je osveta za Koisovo. Jesi li Ti to čuo?

Milost

@Црногорац E vidim ti po retorici, pismenosti, balansiranosti da si vas formiran od fakata iz britanskih dokumenata. Antena nasa dobra, molim vas postedite nas. Hvala lijepa

Márquez

@Црногорац ..pa što to junače ne dade tamo đe treba, Kuriru,Informeru i ostalim fabričicama laži i objeda. Sve se odavno zna a tebi je bolje da ne skrnaviš kosti nevinih bošnjaka ubijenih iu ime zločinačke mitomanije i ne skupljaš grijehe za onaj svijet ako u njega vjeruješ .U što sumnjam.

Ramones

@Црногорац Zlocin je zlocin.Nema smisla kada covjek opere krvlju uprljane ruke,da govori:Ja ih nijesam uprljao ili i oni drugi su vise krivi.Realno manje vise se zna koliko se huskalo na taj rat i sa koje strane,i planirano etnicko ciscenje Bosnjaka i zna se da su Bosnjaci u tom ratu najmanje krivi.

Црногорац

@Ramones Организовали нелегални референдум и били спремни да "жртвују мир за суверену Босну". Једино су Срби жељели да сачувају Југославију.