12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

AMERIČKI PREDSJEDNIČKI IZBORI: Slike Detroita pokazuju da je Trump moguć

  • viber

Mikica Vučinić

Od Kenedija do danas najbolji USA predśednik je bio Ronald Regan, a svi su se bojali kakav će biti kad je pobijedio Kartera. Možda će Tramp (ako pobijedi) biti bolji od Regana. Dakle, meni ništa ne znači to što Šešelj navija za njega, a Nikolaidis protiv.

Aleksandar

Regan je sa Margaret Tacer jedan od glavnih krivaca za predatorski kapitalizam ( “Greed is good”) koji ji svijet doveo do haosa u kom sada zivimo (1% ima vise od ostatka svijeta).

Boki

U borbi između muškarca veoma, veoma upitnog koeficijenta inteligencije i žene koja je otjelotvorenje zla biram ipak Trampa. Njega makar zmože obuzdati Senat, Kongres, neformalni centri moći, a sa njom svijetu nema spasa.

Peko Popovic

Nikolaidis razmislja srcem, i misli da je Hilari liberalna. Zena koja je kao advokat sedamdesetih godina branila silovatelja dvanaestogodisnje djevojcice, i ta djevojcica tvrdi da joj se smijala. Hilari pored zivog Bila da napada Trampa da je seksualni predator? Sprdnja. Umjesto o politici, ona je govorila samo o zenama, ne zato sto je Tramp tu najslabiji, vec sto je on u pravu sto se tice spoljne politike, zdravstva i ekonomije. Hilari nije u pravu, a u slucaju spoljne politike, uopste nije liberalna. Liberalizam se ocitava u saradnji preko medjunarodnih institucija, koje Hilari zeli da zaobidje kao i Bus, a u administraciju zeli da dovede sve likove koji zele sukob s Rusijom. Mur i Nikolaidis mogu da govore neistine koliko hoce, Hilari je opasniji predsjednik za svijet, Tramp moze da napravi probleme samo unutar zemlje. Mi van Amerike ni u ludilu ne mozemo da podrzavamo kandidata koji obecava eskalaciju sukoba u Siriji, a Nikolaidis to upravo cini.

aspirin

Donald Trump je 45 predsjednik USA sve cestitke za Trumpa uz tebe je 89% gradjana Crne Gore