7 °

max 20 ° / min 7 °

Srijeda

21.10.

20° / 7°

Četvrtak

22.10.

20° / 7°

Petak

23.10.

21° / 7°

Subota

24.10.

21° / 10°

Nedjelja

25.10.

19° / 12°

Ponedjeljak

26.10.

19° / 13°

Utorak

27.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Da se ne zaboravi: Noć kada su gorjeli Zviceri

Autor: Antena M


Šçepan

Bravo za Antenu M! Ministarstvo kilture mora platiti ovakve tekstove, pa onda izradu TV emisija koje će raditi domaće snage. Dramatirgiju ovih događaja neka rade naši umjetnici! Eto načina da im se pomogne u doba pandemije, a da ostane nešto korisno za sve buduće generacije! Volimo te Crna Goro!

Duki

Znao sam za ovaj zlocin, i cesto sam se pitao da li danas postoji na tom mjestu neko obiljezje koje nas podsjeca na ovaj monstruozni zlocin.

vojvodina

Ne sećam se da je pop Risto održao opelo Zvicerima ili da je nekad u javnosti istakao njihovu nevino prolivenu krv, ili zločine majora Kecmanovića, kao što pominje njegovog Joanikija saradnika fašizma i Staljina i Broza...

Niksic

@vojvodina odrzao ga je Mitropolit Mihailo.

Miljan

Da se zaboravi,NE I DA SE OPROSTI!

MNE

Postojaće Crna Gora dok je Lovćena nad nama dok je mora pod Barom i Kotorom dok je sunca i dok je Grahovca.

CG1

Šta da se kaže,grozota.To pokazuje i dokazuje na šta su sve spremni da nedtane CG. Zašto se o tome ne napravi emisija,da zna za to šira javnost. Malo je nas koji znamo,do sada skrivanu Crnogorsku istoriju,da se zna,ko nas naziva braćom. Dali to srbi uradiše zvjerstva nad srbima,pošto su Crnogorci izmišljeni 45_te. Da ih zapane to bi isto i sad uradili. Slava i hvala svim našim stradalim junacima i njihovim porodicama. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Bife Titanik

STRAVIČAN ZLOČIN !!! Da li je mjesto stradanja porodice Zvicer obilježeno nekim simbolom?

zordan

Za sve sto su radili tada a i 90-ih godina a i sada ne miruju , Srbiju polako ali sigurno stize Bozja kazna . Ako ovako nastave bice pod jednu sljivu . Kada ce Amfilohije ovo da osudi i zatrazi oprost od porodica stradalih ?

Kuč

Stravičan zločin, kakav niko ne zaslužuje! Ovakve stvari ne treba zaboravljati već iznijeti široj javnosti! S druge strane, isto tako treba i pričati o zločinima koje su Petrovići počinili nad Kučima, ubijane su i bebe u kolijevkama. Svaka vlast ima svoje zločine koje treba objelodaniti. Da se zna.

Belo

@Kuč Slazem se donekle,ali su ovđe povodi drugačiji. Zvicer je zbog crnogorskog pitanja bio u šumi,dok su se kuči primakli Skadru i lokalnom paši uz finansijski interes. Bilo im je rečeno da se vrate Cetinju i interesima CG,ali su oni to drsko odbili. Zbog toga je vlast brutalno reagovala.

Ctrl

Da se ne zaboravi ovaj stravicni i monstruozni dogadjaj.Vjecna Slava Zvicerima!!!

Dosta

Naravno da je uzasan zlocin ali ljudi koji su ga pocinili a ne srbije i srba! Zlocina je bilo na obje strane a ima ih i sad! Prije svega ovo je bio sukob unutar cg kao sto je i sad pa ako vi mislite da treba da idemo istim putem samo u suprotnom smjeru izvolite! Nikad kraja svi ste isti...

@@@@

@Dosta Stvarno dosta.Ubice su zvanicna srbijanska vojska a unutrasni sukob nije nego sramna okupacija koja dijelom i danas traje.Naravno srbi su uvjek nevini. Na kraju procitaj naredjenja iz Beograda svojim generalima na OKUPIRANOJ TERITORIJI.Stidim se sebe kad pokusam vama nesto da dokazem