10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Umjesto koluta naprijed, đaci u OŠ Sutjeska učili da crnogorska nacija i crkva ne postoje

Izvor: Dnevne novine

Autor: Antena M

  • viber

saci

Da se ja pitam takvu profesoricu bi trebalo da se izbaci iz skole po automatizmu kao sovinista, ali pre izbacivanja svi ucenici da je kara.u pa onda vanka. Pihhh

meli

Mora da je zaposlenje dobila preko Ministarstva, što je uobičajeno posljednjih 10 godina.

vozimo desno a to je opasno!!!

Đe je prosvjetna inspekcija? Ko provjerava kvalitet rada nastavnika, profesora, učitelja? Da li u našoj zemlji svi mogu da rade po sopstvenim ubjeđenjima, uvjerenjima, osjećanjima ili postoje neka pravila koja svi moraju poštovati voljeli nevoljeli! Ili da svi vozimo desno a ko šiša pravila!?

Diverzije

"Suptilni" su načini na koje štetočine, infiltrirani u sve pore prosvjete, djeluju, a s druge strane - nema reakcije! Tri mjeseca se za ovo zna!?? Kako se ne vole greške, ubi nas sujeta! Inače, ovakvih ima i u vrhovnim ustanovama prosvjete. Ne mogu javno da progovore, ali pokvare sve što je dobro..

Vječna CG

Što mislite kako je u manjim sredinama.Ko zapošljava te ljude.Onda se čudite što vam se pojavljuje nacijonalizam.Ne budite naivni,jer velikosrbi će iskoristiti svaku neodgovornost.

Ivan

Toliko o njihovoj ugrozenosti, truju nam djecu od malih nogu. Prvo onj štrumf iz bara pa sad ova, ima ih mnogo takvih u nasim skolama. Zato ima cg plate ne smetaju, a za patriote nema mjesta u skolama.

MNE

@Ivan -Koliko ih znam koje su zaposlili u državne institucije ,a ovamo samo čekaju trenutak da sruše državu.Ja nih ništa ne krivim.Crnogorci im trebaju samo kad su izbori.

Baba

@Ivan , ne mogu svi da uce djecu kolut nazad, pa unazade generacije. Profesorice i onaj ko te doveo, SIKTER! Samo se pitam što čine roditelji?

maki

nista novo, polovina vladajuce strukture ovako razmislja, al su se uhljebili nakon raspada dps-a milo i momir, al interes je bio na prvom mjestu,.funkcije, plata na budzetu, a nista ne radis...e ovaj trenutak su cekali i sad truju na sve moguce nacine...a sto kao ne zna se sve ko je ko? pa su ih ovakvi sovinisti iznenadili? zna se sve, al napominjem iz vladajuce ih stite njihovi istomisljenici

ucenica

@Ime ivana se zove, necu otkrivati cijelo prezime, jer ne zelim da upadnem u problem sa skolskom ustanovom buduci da sam i dalje ucenica sutjeske.

učenik

@ucenica Nejasno je zašto Škola i Ministarstvo ne saopše ime i prezime ove profesorice kad su joj već dali otkaz. Nije maloljetna da bi joj štitili identitet. Interesantno je da je javnost o ovome saznala poslije 3 mjeseca i to preko djece?

Komsija

Neka sad pravi kolutove u Prizren ili Knin ako jo stvarno vjernica!

slobo

Učiteljice i nastavnice vode đecu po Srbiji i indoktriniraju ih. Izmišljaju ekskurzije i učestvuju na konkurse kao srpska đeca i srpskog jezika a sprdaju se crnogorskom. Zaposliti sve profesore crnogorskog jezika sa Cetinja Dosta je bilo trovanja svetosavljem.