9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Marković: Ne igrajte se sa državom i njenim simbolima, tražićemo vas dok vas ne nađemo!

Autor: Antena M

  • viber

Ni slucajno popustiti !

Osnovno je pravilo - velikosrbima ne smijete ustuknuti !!! Oni ne znaju za kompromise, oni ne znaju za umjerenost. Idu do kraja i ako osjete kolebanje ili slabost nasrnu jos nemilosrdnije . Ovo su lekcije zadnjih 30 godina. krenu li u litije, preduzeti sve zakonske mjere da se drzava, pravni sistem

MNE

Oslobodite Crnu Goru od velikosrpskih popova.Dozvolita ovom narodu da živi dostojanstveno u svojoj državi.Crnogorci i svi koji misle kao oni to nijesu zaslužili.

Cicko

Ako Risto i njegova druzina nastave sa litijama, molim sve gradjanje koji imaju muzicke uredjaje sa jakim razglasom, da sa svojih balkona, terasa, krovova, pustaju najjacu mogucu muziku dok idu litijasi pored nasih zgrada i dok kukumacu za nasim svetinjama.

Nikac

Gospodine Markovicu nema vise price sa njima,samo zestoke novcane kazne I zatvorske kazne na vise godina to je jedino resenje,on samo postuju zakon sile sve ostalo oni samo jacaju I postaju agresivni

ja

niko se ne igra sa državom i državnim organima ka vlast! niko ne zanemaruje pogubno sve crnogorsko ka DPS! vi ste ti koji nećete da sprovedete zakon nad crkvom na Rumiju! i tako dalje i tako dalje

Fasisticki ustanak

Otvoreno reci: u CG je na sceni fasisticki ustanak. Radi se o jednoj vrsti fasizma u okviru dinarskog srpstva, ciji su protagonisti bili recimo Slobodan milosevic, Radovan, Karadzic, Arkan, Amfilohije, i danas podmladak, Andrija, Milan, nebojsa, marko, ...

CG1

Svaka Vam čast gospodine Markoviću. Ne da nema popuštanja nego treba zakon ispoštovati u potpunosti prema svakme.Što se tiče ove srpske sekte u CG,samo po novom zakonu o slobodi vjeroispovijesti,to su naši najveći neprijatelji.Sve popove koji ne borave u CG po zakonu,pod hitno poslat preko granice. Ako im se napravi neki ustupak oni to tumače kao našu slabost,strah,a ne dobru volju,zato samo onako kako je najbolje za našu CG. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!

Vlado

Crna Gora mora da se postuje, njeni simboli koliko god bili bolni za dio nasih sugradjana, ne mogu se lomiti, ne priznavati i ne postovati. Crna Gora je nezavisna drzava, suverena, i medjunarodni priznata. Ne mogu nam svako malo nacional romantici, sledbenici Seselja i ostali karikatura nase proslosti narusavati i ugrozavati nasu drzavu po ko zna koji put.

Vlado

Ne mogu nam "vjerujuci" popovi, mitropoliti i vladike zaboravsi na svoju misiju drzati politicke govore, vrijedjati nas bez milosti, kleti i proklinjati kao baba vracare, pozivati na borbu, braniti nase svetinje od nas, ponizavati nasu istoriju, ponistavati nasu naciju, a velicati izdaju.

Vlado

Pitam ko moze da voli Crnu Goru, a da stoji pod laznom trobojkom, da slusa njeno ponizenje, da slusa vrijedjanje institucija, da slusa ponistavanje nas kojima je Crna Gora jedina domovina, mi vise kao oni nemamo ni jednu. Projekti skovani od SANU-a i realizovanim od strane SPC koja je sireci bozansku ljubav, zapalila cijelu Jugoslaviju.

Napokon

Napokon da neko spusti čekić na četnike. Svaka čast Markoviću.