14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Maca, žica, grobnica

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Veljko

Bravo Draško! Jedan od boljih tekstova upozorenja, u moru jada. Hvala ti...

Ko to ne vidi o čemu je riječ

Amfilohije je mala MACA za učenike i nasljednike. On zna šta i kako,oni to zavše po onoj završeno ti jeto! Sad je i njima Anfilohije dosadio oće žešće, oće jače, oće na juriš! Danas branimo Komite, 13 Jul, 21 maj, sve borbe za slobodu, jednakost i pravdu danas branimo jedinu CRNU GORU! Ko to nevidi?

Duki

Bravo, odlican tekst samo bih jos dodao, osim rista vjerovatno je je i u porodici slusao slicne stvari.

Brano

Meni su manji problem fasisti od ambasada zapadnih zemalja u Crnoj Gori, koje zahtijevaju od Crne Gore da napravi kompromis sa FASIZMIM I NOSIOCIMA FASISTICKIH IDEJA i nadju rjesenje pregovorima! Vjerovat ne mogu da to cujem od njih, kad se sa fasizmom moglo nesto dogovorom rijesiti?!?

Dobri_Duh

Nema te škole ili zdravstvene ustanove koja će vaspitati/izliječiti mržnju čije je sjeme posijano u dobrom dijelu srpskog naroda. Porodica je ta koja odgaja a mržnja je imanentna bolesnim ideologijama. Teško njima ali i nama sa njima.

Tesla

Zalosno, zalosno, jadna omladina. Sve se sjetim mog bivseg komsije Holandjanina kad je poveo porodicu na odmor u Keniji. Vjerovali ili ne, 2 nedelje boravka kod siromasne porodice dje su radili i pomagali toj porodici. Kaze, da djeca osjete kako je zivjeti puno stomaka sa svim blagodetima a kako bez

Milos

Ovaj tekst je terapija (vakcina). Što prije počne sa uzimanjem (terapije), bolset će prije proci.... Međutim, bolesnici bježe od doktora i idu na ušmrkivanje opijata kod vudu popova SPC. Proći će i ovo, ali je njihova sudbina, zakucana u mržnji, osuđena na neizdrživu patnju, sve dok se ne vakcinišu.

Brano

Maca, zica, grobnica, OSLOBADJA NASE SUDSTVO SVE TO!!!!!

gost

Jos jedan odlican tekst, g. Djuranovicu. Narocito mi se svidja sto ste izgrednika vise puta nazvali "mladi fasista" jer on to jeste. Cesto se to kod nas preskace jer je on mlad i "instrument u tudjim rukama" ali ipak je punoljetan i povratnik u prekrsajima! Red ga je makar nazivati pravim imenom...

Dane

Fasizam i fasisti se pojave ali i prodju kao uvek do sada. Zna se sta je vjecno Bog i CG. ❤❤

ND123

Gospodine Đuranović zar nije trebao tužilac da naloži jednu ozbiljnu istragu povodom ovog vandalskog čina. Da Forenzički centar izuzme biološke tragove(DNK) i otiske prstiju i onda počinioca sa validnim dokazima na robiju, Ovako ostaje sumnja da .........??????

Nermina

Gospodine Djuranovicu.Bravo za Vas stav povodom napada na Crnu Goru,sa raznih strana.Ponosim se takvim ljudima,ljudima ciste duse i srca i svijetlog obraza.Zao mi je sto u nasoj Drzavi ima ljudi koji od jednog stabla ne vide sumu,a isto su dobri ljudi.To steti Crnoj Gori.

CG1

Svaka Vam čast na tekstu gospodine Đuranoviću. No i sami vidite da ima svud ristovih vojnika,sup,sud,tužilaštvo,katastar,KBC,ama baš u svaku državnu ustanovu. Ovog jadova,fašistu je trebalo odmah u Spuž.Kako ga brane njegovi nalogodavci iz fašističkog fronta,radunović i istala bagra. Državo,reaguj jače na napade fašista srpskih..