10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Pogledajte cijelu Živu istinu sa Srđanom Milićem

Autor: Antena M

  • viber

Milos

Silom na sramotu, Milić je više puta izjavio (iako ga je Darko više puta demantovao) da je kletve onaj pop iz V. Plane izgovorio kao gost litija (znači posle izglasavanja Zakona o vjeroispovjesti), ali ne možeš mu doći do pameti! Takva im je svaka istina.

Tvrda glava

Da bi se ovo ponovo odgledalo potrebna je ogromna doza mazohizma! Zaista je zloupotreba mozga slušati "odgovore" dotičnog i neuspjele misaone akrobacije.. da poludiš!

milovan

Zaqsto postovani gospodine Sukovicu Zasto nam dovedoste ovog prevaranta I manipulanta Zasto ste dozvolili sebi da otjerate sa ovakvim gustom sve one koi vam vjeruju Zasto ste dovely u emisiju ocito zestokog neprijatelja lazova prevarant politickog Poslije mjesec dana bavljenja Covidom 1

Nikola

I Milica i opoziciju, komplet, ne cijenim. Ali cijenim Darka zato sto daje sansu svima da kazu sto imaju. Jedino mi nijeste jasni vi koji mislite da bi Darko trebalo da uhvati za usta gosta koji govori ono sto se vama ne svidja. Pa, zaboga, valjda mozete toliko da shvatite da Milic iznosi svoj stav.

Đoko Orlandić

@Nikola U pravu ste Što Darko daje Miliću da iznese stav. Međutim, to se ne može nayvati stavom nego ....

Andrija

Zasto Milic potcjenjuje pamet gradjana do mjere da smatra da ne znaju da su litije pocele nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti! Nevjerovatan covjek.

Hunter6

Postovanje gospodine Sukovicu, ali ovo je najgori intervju Zive Istine (ne zbog vas) koj sam dosad vidio u vasoj emisiji. Ovaj covjek ni na jedno pitanje nije odgovorio nego se samo koristio trece razrednim trikovima skretanja paznje na sporedne stvari i koriscenjem fillibuster-a. Providan tip.

štrbina

Darko đžaba Ti rabota-pa Crnogorci od kad postoje sa svakim ko je želio š njima živjet i dijelit sudbinu uzajamno su se poštovali.A ko bez nužde i prijetnje postane drugom dobrovoljni izdajnik svojeg naroda i države-za navijek je.Takvi i kad uvide svoje izdajstvo mržnja im nema granica

Amor Fati

U svakom zlu nešto dobro. Dobro je što se g. Milić pokazao u "pravom svijetlu". Njegova zlo - plitka demagogija, laganje, intelektualno nepoštenje,... - jasno su nam prikazali kakva je alternativa vlasti u CG. Da li bi Srbija dozvolila " crnogorčovanje"? Zašto CG dozvoljava "srbovanje"?

vidji _liberala

Kaže glasao za liberale a glasao protiv nezavisnosti, citira Tomića nazivajući ga ""dobri" Ante, koji je za gosta odavno u dalekoj budućnosti, u jednoj rečenici govori o Štuliću i onom malom iz Novom... To je stvarno previše!

hašimaga

Posle ovakve emisije čovjek se zapita što mu treba ovakva emisoja.Prostota pih.