8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Novinarka NIN-a: Srbija manipuliše podacima o virusu, Crna Gora odradila odličan posao

Autor: Antena M

  • viber

CG1

Srbija pronašla lijek za Coronu,za dan izliječili 4 000 bolesnih,alal vjera. No, znamo za jadac,pričekat će te još da bi ušli u fri destinaciju CG. Nije vam ovo prva laž,podvala,stidite se ako imate obraza jadi jadni....Za vas je još Crveni karton,adio more...

čitalac

"Milo Đukanović nije uspio da stavi pod kontrolu epidemiološki tim?!" A ovo je predstavnica neke druge i bolje Srbije? Za sve njih u Srbiji Đukanović je Devil himself. Ne treba imati iluzije, Srbija je izgubljena za svaku bolju budućnost. Ignore i što dalje od njih.

Lovcenac

@čitalac Mi volimo Mila ali morate razumeti crnogorce koji žive u srbiji da nemogu do svojih najblizih I do svojih kuća I vikendica a nedatenam državljanstvo ni pravo glasa.

Vuko

@Lovcenac Znaci po tvom razmisljanju mi svi moramo da se zarazimo samo zato da biste se vi malo okupali i obisli svoje vikendice!?

CG1

Takvi su daleko od Crnogoraca,posebno ti. Crnogorci iz Lovćenca znaju to.

Liberal

Izvanredan uspjeh Srbije. Vučić pronašao lijek za Koronu. Više se ne pije alkohol no se daj eu infuziji 5 minuta. Nakon toga, Željko sa Pinka ozonira krv, isto 5 minuta. U slijedećih pet minuta ustaju sa respiratora(apiratora) i odmah idu da džogireaju. I tako njih preko 4 hiljade za 10 minuta.

!!!

A sve mi se cini da su ih Kinezi naucili ovom marifetluku.U njihovim toaletoidima ni rijeci nema o ovom naglom "oporavljanju"bolesnih.Cute,ali mi moramo biti oprezni.Ispituju reakciju okolnih zemalja da vide hoce li ovo proci.Peglaju sve,istoriju,nauku,evo i pandemiju.

Marija

@!!! Najbolje rečeno:peglaju sve,ali su se mnogi pa i CG opametiti.Samo je istinom moguće protiv njihovih podvala i laži-teško,ali je moguće.

KIKI

HAJDE NARODE NE SEKIRAJ SE , PA DANAS I NAJVEĆA BUDALA ZNA DA SRBIJA (KAO I RUSIJA I KINA) MANIPULISE SA PODACIMA . STO ĆE IM SE NARAVNO KASNIJE OBITI O GLAVU . A KO ČEKA TAJ DOČEKA .

maki

drzava koja oduvijek zivi u iluzijama, lazi i spletkarenju... nista cudno i za ovo... al svi znaju sa kim posla imaju, vranice im niko ne otvara