20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

SPC: Prijedlog Markovića neustavan, zloupotreba ozbiljne teme pred izbore

Autor: Antena M

  • viber

mico

Aj pope ne zaebavaj, nista sud ovo ono no bi na silu kako vama odgovara! E ne moze tako!

Crnogorac

Sve te popine sto nemaju papire vratiti odakle su disli pa neka tamo Srbuju i brane svetinje

Lovcenac

@Crnogorac Trebaim dati papire.A ne proterivati. Nije krstaski rat ljudi, Braćo. Isto kao sto ih kod nas imaju popovic nasega velikoga crnogorca I vladike Miraša Dedeica I naše CPC u Srbiji.

Đoko Orlandić

Morački pop i njegove falange prijete da će uništiti turistički sezonu, kako bi se odustalo od Zakona. On zna da su Karađorđevići 1920 i 1922 nelegalno ugasili CG Crkvu i oteli svu imovinu koju su gradili Crnogorci generacoijama. Neće u Strazbur jer zna da će izgubiti spor i otetu imovinu

Orwel

Odbijanjem ovog prijedloga srpska crkva je cijelom svijetu pokazala da su ciljevi litija isključivo politički i da ne priznaju, ne samo crnogorske institucije, već ni Evropski sud za ljudska prava.

Tajfun

Ne svidja im se da se provjeri usavnost zakona kod Ustavnog Suda,na svidja im se da se trazi misljenje Medjunarodnog Suda u Strazburu,sta treba jos da im se ponudi.Gospodine Markovicu,odmah da krene primjena zakona,dosta smo mi Crnogorci u svojoj drzavi bili diskriminissni, vrijedjani od Rista i nj

Kljucno

A zasto ne dozvole da o ustavnosti odluci Ustavni sud ili Sud u Strazburu. Odgovor znamo ali cekamo da oni objasne.

Mara

Lakne mi kad kad vas tako iskrene vidim i cujem. U san se ne snili, a ne u istoj Drzavi s'nama zivjeli. Idite odakle ste dosli !

Aleksandar

Ko da ide odakle je došao? Mitropolit Amfilohije, episkop Joanikije i većina sveštenika su pravi rođeni Crnogorci, koji vijekovima žive u CG.. Ne budite smiješni..

Mara

@Aleksandar . Za Joanikija nijesmo ni culi do skoro. Amfilohije cio zivot zivio van CG, ali eto neka budu iz CG. Ali 85% mantijasa nema veze sa CG sem da mute po njoj. E oni neka se gube u tri fine....van iz CG.

Tesla

Znaci ipak precutali ponudu. Ovo sto im je ponudjeno je pun pogidak ali oni nece. E sad zamislite situaciju kad vam se sve nudi i jos uz to da Strzbur tu njihovu istinu potvrdi. Kad si prav i castan cega se onda bojis? Ma sve im je rekao Dobrica Cosic......a ovim popovima je i dalje 90-a u glavi samo sto su ovog puta nasli pogresnog.

Bezobrazluk

Ovo je drzava u Evropi i u 21-om vijeku, pa sto je Ustavno odlucuje ustavni sud ili sud u Strazburu. A Sv Sava ili Sv Arkan ne mogu odlucivati sto je ustavno

zordan

Pogledajte ovu sliku, Horor , mrak i tama . Oni hoce da su iznad drzave , da nema CRNE GORE i CRNOGORACA . Oni hoce da pravoslavlje zamijene svetosavljem , a HRISTA da zamijene Svetim Savom . Uzalud , nece moci . Nikad vise 1918 !

HNovi

Ovi jahaci apokalipse rijesili da ucjenjuju miniranjem ljetnje sezone. Oni sekularnu drzavu dozivljavaju kao organizaciju drustva gdje su svoji na svome tj suvereni da na teritoriji koju su prevarim uknjizili na sebe mogu da rade i grade sta hoce i kako hoce , da tu vladaju po svom nahodjenju!

Onomadne

Neka popovi i litijaši pogledaju večerašnju Živu istinu! Šuković se bukvalno isprdao s jednim demagogom četništva i veljesrpske propagande u CG. E viva!!!