18 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

17° / 14°

Srijeda

15.05.

18° / 14°

Četvrtak

16.05.

22° / 15°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Haos u Budvi: Bačen suzavac, napali policiju, privedeni Carević, Radović...

Izvor: Antena M/RTV Budva/CdM

Autor: Antena M

  • viber

Milos

Juče kaže Krapović da se njemu, kao odborniku Skupštine opštine Budva, ne može braniti da dođe u zgradu u kojem mu je radno mjesto i na kome treba da obavlja odborničke poslove. Potpuno se slažem sa tim! Zašto onda nedavno nisu dozvolili onoj 17-orici odbornika da uđu na svoje radno mjesto!?

CG

Ovaj čovjek je smiješan ! Sa njim se već sprdaju !

Uh kako se nekad dobro jelo

Ja shvatih da Krapović tj većina od 16 tamo u zgradi samo jede kao što ga snimi kamera dok su branili ulaz manjini od 17. Uh ubi ova matematika haha kakva borba prsa u prsa za birački spisak i i crkvenu opštinu Budvs.

Podrumar

samo upalite kamere i te izgrednike po dzepu ili u zatvor

maki

firma CAR Invest je uzadnjih par godina jedina radila, sve poslove u Budvi, a ko ke vlasnik? Carevic! isti ovaj glossy glave, sto ovako grebe i upire gurajuci narod ispred sebe, a zasto? pa zato jer ostaje bez milionskih investicija, i pri tome isti ovaj prevarnt otvoreno kaze da je njegov izbpr SPC !? znaci bira sektu koja je leglo zla u CG, i ista ta negira postpjanje CG

Nikola BD

civilizovan neki narod... iz PG i HN... a Veljoviću riješi ovo za 5 minuta bez velike priče

Predrag

Carevic,Radović i Krapović doživješe i ljudski poraz.Sram ih bilo.

CG

Sad su izmislili da je policija bacila suzavac u sportsku dvoranu što nema nikakve logike.To su uradili velikosrpski pobunjenici jer žele da izazovu nemire.

Nista im se ne moze vjerovat

@beranacspartanac66 Bice ko i atentat na Daku, ko povreda Carevica i ko operacija Vojvode. Ma ko vam ista vise vjeruje velikosrbi ?

Misko

Ovo je otislo predaleko,trebalo je prvi dan dovesti sve u red,ako treba i sredstva prisile upotreiti,jer ako se vidi popustljivost drzave oni postaju jos agresivniji.No poroblem su tuzilastvo i sudstvo,ima svugdje ubacenih litijasa da ih oslobodi.

Cudimo se cudu

Jedna veoma neozbiljna grupa ljudi, odusevljana benefitima koji za kratko vrijeme promijenili njihovo imovinsko stanje, uposljavali ljude u opstinu, a traga im se nezna dje i sta rade. Mogu reci da su ovim primjerom pokazali kako bi sa drzavom cinjeli. Izgubili vecinu, a sjednicu od samoga pocetka nisu mogli zbrojit a da im neko ne fali. Sve to govori da treba da podju kuci i da gaja pamidore, a politiku ostave ono sto zna.. Jer Budva mora dalje i to radom a ne rikom.

Duh

Bacen suzavac kroz prozor Sportskog centra? Da li ima prozora na tom Sprtskom u Budvi ?

čitalac

Šta je dočekala Budva da joj kamiondžija bude gradonačelnik, kao nekad Vučurović u Trebinju. Ovaj budvanski kamiondžija se još hvali kako vozi kamion od 14-te godine?!