8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mitropolit Amfilohije, laža i sin laži

Autor: Antena M

  • viber

Todor

Kao i obicno - sjajno. Nije sjajno, nego tmurno (kao onaj kotorski debil Timur) to što za postojanje i djelo Ilariona Ruvarca, kao i brojne druge velike srpske istoricare, crnogorski Srbi mogu da saznaju samo na Anteni M. Na Vestima, In4eses i sličnim agenturama mogu da čitaju propagandna trtljanja Gojka Perovica i janicarsko-istoricarske opsluge tipa Rakovica.

Aca Palikuca

Vidovdan je bio znacajan datum svih paganskih Slovena a Srbi ga prigrlili ka svoj autenticni tok zivota cime se uvecava i onako podug popis kradja

Milos

Sjajna analiza, kao i obično! Izlišno je očekivati da zaostale pristalice SPC, nešto shvate i prihvate. Oni su opijeni mitovima i kao mala djeca maštaju o njima, ali kad se probude biće im kasno. Crna Gora gazi naprijed, a oni će ostati zarobljenici sopstvenih zabluda, frustrirani zašto im ništa ne uspijeva, a bez moći spoznaje o razlozima tog konstantnog neuspjeha! Nije im lako i biće im još teže uskoro, ali su sve to i zaslužili. Nikad više 1918.!

danilo s.

Teško je stalno pisati pohvale g. Markoviću. Nužno se ponavljamo. Jer, uistinu, svaki njegov komentar/esej je zaista izvanredno poučan i - što je rijetkost - zabavan. Naravno, za one koji imaju znanja, intelektualnog postenja i zdravog razuma. U osjećaj za humor i satiru.

Mladen

Gospodine Tomislave, Lako je napadati Lazara i srpski narod sa ove uljuljkane distance. Zamislite 1389. godinu i takvu tursku silu od koje drhti hrišćanska Evropi. A na megdan takvoj sili izadju Lazar i Srbi. I jeste Lazar bio knez, ali i caru Muratu bi bila sramota da je na njega udario samo knez