10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

NKT: Ko o čemu DF o poštenju, primanja za rad u NKT su - NULA EURA

Autor: Antena M

  • viber

Crna Gora

Kad pogledate da u mjesecima kada se cijeli svijet bori sa pandemijom coronavirusa, kada moramo biti ujedinjeni, imati jedini cilj zastitu zdravlja ljudi, preduzeti sve da se ekonomija i radna mjesta sacuvaju . Samo pogledajte sto cini DF, Demokrate i njihovi politicki saborci i finasijeri SPC. Pita se svaki razum covjek , ZASTO ? Odgovor je jasan, mracne sile iz 90 tih, navikle na podjele i mrznju, ne shvataju da Crna Gora nije vise ranjiva i sama da bi se sa njom moglo kao 1918

CG1

Svaka čast na gospodskom odgovoru ovim bijedama iz fašističkog fronta. Oni su bolesnici, izmišljaju svaku muku kako bi što više ugrozili građane CG, ne bi li stekli glas više a po cijenu zdravlja i života i njihovih birača. Što očekivat od izdajnika svoje domovine, ima li što gore od toga. Onome iz bgmne treba ni odgovarat, našla vreća zakrpe, tako im sve zdravo bilo!!?!! VJEČNA SI CRNA GORO!!!!!!

peko

To su samo četnici, ne zamjerite im.

Jocic vojkan

Zašto, draga braćo crnogorci, to činite? Za sve krivite Srbe. PA niko vas ne voli više no vaši Srbi. Tuga i bol, odreći se svojeg porijekla prijedaka i istorije šaku dolara.

Milos

@Jocic vojkan Toliko Srbi nas Crnogorce vole da će nas maziti, paziti i zvati Srbima (Đole)!

!!!

@Jocic vojkan,nijesi slucajno napisao Crnogorci malim slovima,sitnica koja nije slucajna,dragi moj srbine.VOLIMO I MI VAS!

VILA CRNOGORSKA

@Jocic vojkan Crnogorcima preci nijesu Srbi,a ako to ne znaš jos uvijek u 21. vijeku imaš milione dokumenata pa pročitaj i nauči nesto pa ti tî dolari neće biti toliko mili naspram čojstva i junaštva koje je u DNK svakog časnog i poštenog Crnogorca....falsifikatori najbolje znaju original

Kokoli

@VILA CRNOGORSKA a tko su onda bili ako ne Srbi? Pa od nekoga su nastali, a istorija nikoga ne pominje na tim prostorima sem Srba. Pustite te price o Duklji kao posebnom narodu, to ni jedan svijetski istoricar ne potvrdjuje.A veliki crnogorski Vladika Rade, u narodu poznatiji kao Njegos je bio jasan

Milos

Za NKT i ljekare sve pohvale! Ovim DF-SPC ćemo 30. avgusta pokazati, jednom za sva vremena, gdje im je mjesto. Sjetite se samo snimka sveštenika ruske pravoslavne crkve kako Putinu ljubi ruku! Pametnome dosta.

Predrag

Fukara je to velika. Nerazumna,samo baljezgaju o Milu.Nikakvo ih opšte dobro ne interesuje.Kuku nama sa njima.Samo pričaju budalaštine u koje ni sami nevjeruju...Fuujjj.

Ljubiša Ljubo Šundić

I na teškoj muci se poznaju braća