20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

MCP SPC: Sramne i neistinite kvalifikacije ministra odbrane

Izvor: Mitropolija

Autor: Antena M

  • viber

Naroz

A sta bi rekli vladike Danilo, Sava, Vasilije, Petar I i Petar II, da vide ko im danas sjedi na prijestolu? Oni koji su detronizovali dinastiju Petrovic Njegos i ugasili Crnu Goru. SPC je osnovana 1922, to i nije bash vise vjekova. Inace Dzoanikiju u kancelariji iznad glave visi slika Ace Palikuce..

HN

A moj gospodine Anfilohije počinite malo, jadni ne bili!

bura

kako mo'š ti zaspat pod ovim nebom, miran, sam sa sobom..

Milena

Sto bi rekao,Karadzic,Mladic,Arkan,pop Maca,cica Draza,njih si nesto preskocio ,steta.

VILA CRNOGORSKA

Sraman si ti sav i čitavo tvoje putašestvije po Crnoj Gori. Ne brini "veliki" vladiko imaš mjesto u crnogorskoj istoriji,ali onoj SRAMNOJ

Tajfun

Risto!Ko je ratne zlocince (popove,Macu i Siljka)proglasio za svece,ko je ratnim zlocincima davao ordenje,ko je sve Crnogorce nazvao Djilasovom kopiladi,Brozovim nakotom,volovima,ko Crnu Goru naziva fildzan drzavicom i zeli njen nestanak,ko..ko..?SVA OVA PITANJA CU POSTVLJATI TEBI I TVOJIM SATRAPIMA

vojvodina

Opet klasičan spin, kad su već pobrojali ovu trojicu ministara, za vreme njihovog obavljanja ministrovanja vojske knjaževine i kraljevine CG crkva je bila autokefalna mitropolija crnogorska.

Crna Gora

Kada razuman i slobodouman covjek cuje sto se govori na "vjerskim" litijama, dje se vrijedja sve sto je crnogorsko, dje se ponistava drzava i nacija, dje se prepravlja istorija, sta da misli covjek da nije politika, nego je "vjera" reci za crnogorce da su kopilad, da je Crna Gora srpska atina, i to nije zelja za asimilicijom, naravno da " vjernicima" to nije problem jer oni to smatraju za normalnim, nacin razmisljanja i bolna rana je nezavisna Crna Gore.

Crna Gora

Problem se registrovati, problem biti u pravnom sitemu Crne Gore, a to su u Srbiji, Htvatskoj, izgleda da Vucic dobro zna ko su i sto su pa ih sve u Zakon stavio i u proceduru.. Nemaju pravno lice, svetinje se vode bez papira na svestenike ko da su privatne kuce, pa se na jednog vodi po 60 svetinja, o cemu se radi i o cemu se prica. Ne damo svetinje, nase Crnogorske !!