9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Svesti Crnogorce na 25 odsto: Politika objavila plan nacionalnog inžinjeringa za Crnu Goru

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Miki

Koja bolest u glavu drma ove ljude,psihijatri odgonetnite nam molim vas.

Jovan

Ovakve fašističke teze u Srbiji imaju pravo javnosti,i naprotiv one dominiraju u BG medijima. I svi šute na legalno promoviranje fašizma u Srbiji.

1930-sete

@Jovan Nevjerovatno ali istinito da EU ne zausima stav po ovome pitanju, na SAD pod Trampom -Putinovim kandidatom se ne može račinati....Potpuno smo sami na vjetrometini, mi i naše progresivne ideje, one će nas održat...

Aristos

@1930-sete I pod Turcima smo bili sami - kada je bilo najteže. Ako se izuzmu "mrvice sa ruske carske trpeze - kad god su im trebali Crnogorci da ginu za njihove interese - pomoći nije bilo. Koliko puta su nas "saveznici" izdali (Boka, Skadar, 1918..). Pa opet CG je živa. I biće vječna - ako Bog da!

Orwel

Ovakvim nacističkim proglasima izazvan je rat devedesetih godina, a ishod je bio upravo suprotan proklamovanim ciljevima.

mr

Sad je jasno da je Đeljošaj prvi sa kojim su pokušali, i reklo bi se uspjeli !

BMX

Sve je to super, ali sta cete sa NATO ?

Montenegrin

Opet ce te dobit po pr.nu,izgleda vi malo bi!!!

Baba

Ovakvom politikom su saćerali svoj narod u nevolju.Sve se bojim da će im se obistiniti ona prognoza da će se sabit u Beogradski pašaluk. Užas! Nije im dosta njihovoga zla.Evo im se i ovih dana čudo čini po državi zahvaljujući takvim nakaradnim, fašističkim idejama.

4 C

Crna Gora je u Evropi, geografski,teritorijalno, civilizacijski, kulturološki, politicki, ekonomski i u bezbjedonosnom i svakom drugom smislu i od Levanta je hiljadama kilometara daleko... Pitajte NATO ako ne verujete !

Bojan

Strah me Vulin da se ne pregrupiše sa tenkovima na granici :-)))))

ISTORIJA 18-20

Isto zlo koje su činili 1918. godine, činili bi i danas. U pamet se, braćo Crnogorci!

none

nema zlobnijih komšija niko, što ima Crna Gora..

CG1

Snila baba što joj milo bilo, a ova spodoba na drugo i ne liči. Nažalost, prazna glava pa lupeta i opet ostane živ. Ovo je srbija, nadam se ne većinska koja stoji iza ovog gada. Malo se igra riječima, jedan je probao pa se us.ao i ti ćeš ako već nijesi.

Nikac

Srbija ce imati problema I sa Vojvodinom I Sandzakom uskoro a da ne pricam sto su izgubili Kosovo I Krajinu,crnogorski narod vise nikad nece u nikakvu zajednicu sa njima mogu samo da sanjaju. Na popisu stanovnistva u CG 2021 ima da se uvjere za vazda da nemaju sto vise traziti u Crnoj Gori...