13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kako predśednik CANU skicira Crnu Goru

Autor: Antena M

  • viber

Brojaničar

BRAVO! BRAVO! BRAVO! Batrićeviću, ruke ti se zlatile kako si argumentovano skicirao prevaranta.

Misko

Da li je ikome jasno kako je mogao Milo da predlozi i postavi ovog lika za predsjednika "canu",jel moguce da nije bio upoznat sa njegovim radom i shvatanju crnogorske istorije i crnogorskog identiteta i kakve traume moze dozivjeti crnogorsko drustvo postavljanjem ovog lika za predsjednika "canu"?!

Brajan

Tvoje komentare sam zapazio - po zatucanosti ili podmuklosti, svejedno je, jer u oba slučaja si kancer u suverenistickom korpusu. Radije bih da vjerujem da si politicki analfabeta koji vise mrzi Đukanovica nego sto voli CG. A pored takvih patriota izdajnici nam i ne trebaju.

brisano

Može li biti, prepodobni autore teksta, da mu je iz biografije izbrisano to članstvo u SANU za izradu jednog jedinog projekta, upravo iz razloga jer čovjek ne želi da ga po osnovu toga identifikuju sa velikosrbinom? Zar baš to nije krunski dokaz Vukčevićevog crnogorstva?

Mikely

Posle 15 g od samostalnosti drzave Crnogorci nemaju svoju crkvu,svoju akademiju nauka,pola nastavnig kadfa i ljekara podržava SPCi itd itd.Zato bi valjda trebao da odgovara neko iz ove vlasti što nam vodi državu već 30 godina.

Bojan

Akademici CANU za clanstvo u toj retrogradnoj organizaciji koja je na drzavnom budzetu primaju po 800 do 1000 eura mjesecno samo zato sto su zivi i zdravi.

Vm

@Bojan Zaćutali su i oni koji su bili veliki Crnogorci dok nijesu ušli u CANU.

Mixa

CANU nije ostvarili niti jedan jedini projekat od znacaja za Crnu Goru. Dragan Vukcevic pise uvode na jednoj stranici za knjige koje izdaje njegova privatna firma CID. To mu je nauka sva od kad se rodio.

Žana

Primaju ogromne apanaze na celu sa Draganom Vukcevicem, sve moguce privilegije a tek trosak za reprezentaciju ovog naucnika.

frites

Kazem ja da na kljucnim institucijama mi Crnogorci nemamu podrsku i nikakvu afirmaciju. Prvi cu da podjem na protest protiv ovih uhljeba, ovome teroru neko mora konacno stati na put!

mr

A ja se obradovao, kao malo dijete, kad je izabran za preśednika CANU! Vidim, ništa se ne pomjera, samo brojanica leti oko prsta. Milo, svaka ti čast, doktor si za odabir kadrova. Dobro i "parindžika" od nas ima ! Fala Popoviću i Batrićeviću na prosvjetljenju !!!

Jocko

Isti slucaj kao i sa Spc . Gaje zmiju u njedrima. Poslije ce biti sto bi?

frites

Fakat je da kljucnu odgovornost treba preuzet vlast koja nista nije uradila na jacanju crnogorskog identiteta, vec naprotiv. Oni nas vide kao glasacko tijelo i nista vise, niko me u suprotno ne moze ubijediti. Srecom, stasavaju nove generacije koje ce se istinski i bezuslovno baviti nasim identite

Sunčica

Bravo, gospodine Batrićeviću! Licemjerima treba ovako spočitati šta su i ko su...