13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mučko ubistvo Miloša Obilića iz niskih pobuda

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

Dejo

Odlican tekst! Cijela srpska istorija je takva, sve im se svodi na bajke i poeziju i kradju tudje istorije.

Iko

Srbi sami treba da govore o lažnim. Kod svih naroda je prisutno. Tragično što kod Srba ide u prave udžbenike i istoriju, kao prava istina. I od takve "istine" dolazi do nesporazuma, do agresivnih izliva mržnje.

Miloš

Srbi vjekovima imaju "nesporazume" kako sa komšijama sa kojima se graniče, tako i unutar svoje zemlje! To je posljedica činjenice da im je sve bazirano na lažima i samoobmanama, pa kad neko neće da vjeruje tim obmanama, proglašavaju ga nepeijateljem i rade sve da ga unište. Zato im se i dešava ovo i u CG, a tek će da osjete bol samoobmane nakon 30. avgusta!

Debri_Duh

Predivna ekspertiza ! Samo, do mozgova onih kojima treba, nikad neće doći.Biće proglašeno blasfemijom kao i Darkovi dokumentovani stavovi.. Srpskoj istoriografiji nije u interesu otkriti istinu.Zato su, na njihovu žalost,Mladić,Karadžić i ini obilato sdokumentovani tamo đe treba.

@@@@

@Debri_Duh Ako je pravilno razumijem vi negirate i istorijsku cinjenicu da su Srbi prije nekoliko miliona godina iz NEBESKIH VISINA PLJASTILI NA GAZIMESTAN SA ZLATNOM KASIKOM ZA OBOJCIMA I MALIM GURETOM U VRECI.Poslije vremenom nastajale su drugi narodi izdvajanjem iz srpskog nukleusa

Ksenija Nikšić

Da Sveti Sava čudom Božijim vaskrsne,samoinicijativno bi se zapalio i otišao u pakao šta mu svetosavci-bogohulnici čine i dan danas...