11 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Razonoda

Toć - Pravac Kotor, pjesma za mnoga ljeta

Autor: Antena M

  • viber

Tami

Lijepo, veselo, urbano, optimisticki, s puno ljubavi... ma super. Ovo je moj Kotor, ovo je moja Crna Gora. A njihov je lik Timur Tmurni, lajavo, zlo bice kojemu je nadimak karakter.

Jovana

Kako su se stvari u Kotoru promijenile, za samo godinu dana. Jasno je da je ovo poruka kotorske izvršne vlasti, odnosno, nakon onakve proslave 21. maja i 13. jula, ovom pjesmom su se potpisali gospodski-u par minuta objašnjeno kako se voli domovina....kako se voli grad! Bravo Kotore!!!!!

Mario

U Herceg Novom Guča, Ceca i slična estetika, "tipična" za Boku, a pogledaj ovu ljepotu. E ovo je pobjeda 21. nad Srednjim vijekom.

Vasilisa

Svaka čast Kotore!Svaka čast Aki!Tako se to radi!Pored mnogobrojnih projekata koje ste uradili, digli grad na noge iznova, naše građane i našu mladost ste počastili jednom predivnom numerom. Vi ste primjer Predsjednika Opštine-prvog čovjeka grada koji misli na sve i na svakoga!!! Samo naprijed!

Bokelj

Svaka cast "Toć"! Uljepšali ste mi dan. Nevjerovatno je kako sve što objavi Antena M ina neku posebnu energiju. Kao da ista pjesma ili tekst na ovom portalu djeluje drugacije nego na drugim. Nekako iskonski, uvjerljivije, ljepše.

Balša

@Bokelj Jeste, jeste, jeste!!!!! Naš najbolji portal i da ga nije, pola istine ne bi znali koliko se malo trude ostali portali i novinari, da zajednicki branimo drzavu i ovakvim stvarima-zastava, pjesma, mladost, ljepote gradova stavimo do znanja ko smo i sto smo. Bravo Sukovicu! Ali-bravo i Kotore!

Vladimir

Svima nam je jasno, da se ne trudimo mnogo, ko stoji iza ovoga. U svakom slučaju, jedna mnooogo dobra pjesma i sviđa mi se.

Crnogorka

@Vladimir I treba da bude jasno. I trebali su ovako nešto da urade. Pokazali su svima od koga da uče i kako se vodi grad kakav je Kotor. Bravo gospodine Aprcoviću. Čestitam i vama i vašoj ekipi na svemu urađenom za godinu dana. Jasno ste stavili do znanja kakav će nam grad biti u budućnosti. Hvala!

Baby shark

Ne mogu da je izbacim iz glave! Toliko nam je svima potrebno da se najezimo od srece na pomen naseg grada! Najzad da osjetimo uzbudjenje u Kotoru!

Mommy shark

@Baby shark Uzbuđenje nam tek predstoji, ako Aki nastavi da radi kao što je i u ovih 365 dana. Proleće godina i samo je prelomio sa nečim novim, nesvakidašnjim. Bravo predsjedniče Aprcoviću!

Bokeljka

Svaka čast gradonačelniče Aprcoviću. Pokazali ste vi u vise navrata koliko cijenite kotorsku i crnogorsku omladinu i hvala vam na tome. Da je vjecna Crna Gora! Da je vjecan Kotor! Bravo za Toć.