9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Da li je Sreten Vujović nepodoban jer uči đecu da je Njegoš crnogorski?

Autor: Antena M

  • viber

Śćepan

Sve dok se budemo povlačili svakoj budali, biće nam ovako i još teže, jer ih ohrabrujemo! Hitno smijeniti direktoricu škole i njega vratiti na posao. Pa ako im se ne sviđaju istorijske činjenice, neka se upisiju kod Gojka Perovića, jer oni tamo imaju svoje... Volimo te Crna Goro!

Andjela

E moj dobri Sreto svasta se dogadja u nasoj voljenoj drzavi onima koji bezuslovno vole svoju zemlju a ratni huskaci i rusitelji nam svega crnogorskog idu naprijed ! Dako se i tome stane na kraj !

Podrumar

je li moguce da Ministarstvo i Ministar ne zna za ovaj slučaj... Da sve ovo prolazi Direktorici ....

gornjikokoti

Da je direktorica škole na Barutani onakva kakav treba da bude direktor škole, ovo se ne bi desilo. Ne bi školom rukovodio nepismeni B. V. mada je iz velikoga bratstva. A, direktoricu je izbrao ministar i ona je kao on koji nam je ukinuo istoriju u školama.

Dejan V.

Vi ste jos jedan primjer i zrtva neshvatanja mozda i nezainteresovanosti ali i nepostojanja licne i drzavne hrabrosti da se vasim i drugim ozbiljnim slucajevima suoci i odstrani jasnu prijetnju.Takvu snaze uspjesno i neki pripejd crnogorcii koji uspjesno soliraju na 2 instrumenta.Nadam se nezadugo

zordan

Sehovicu rascereraj to leglo otrcanoga veljesrpstva u skoli u Barutani . Ako nemas hrabrosti za to , podnesi ostavku . Ne smijemo dozvoliti da se u nasu djecu utjeruje veljesrpstvo i svetosavlje .

mr

Što se vraća iz Švajcarske, moj Vujoviću. Bolje da si tamo šoder tuko, no ovđe sa ovom sirotinjom da se boriš za CG. Crne Gore se glavaši śete mjesec dana pred izbore, ostalije dana imaju preču rabotu... Za razliku od njih Risto radi 24h, decenijama... Gradi, prepravlja, udara anateme, kune, zakiva... Bez problema. A ti ne smiješ reći da je Njegoš Crnogorac. Propalo je sve, prijatelju!

Crnogorac

e tako se gubi država. Ostaviš je da je pojedu lešinari. Ko će je drugi sačuvati i odbraniti ako neće ovo malo što nas je?!

Montenegrinaplus

@mr Nije propalo, nego je dosao trenutak da se stvari urede. Jednom se mora poceti. Nije lako, ima puno problema,ali cemo uspjeti.Zivjela nam Crna Gora

Dejan V.(nastavak)

Uvazeni prof Vujovicu, U proslom kratkom komentaru vasem udruzenju Global zamolio sam ih a sada i Vas licno molim da shodno pravnoj proceduri u prvom sledecrm javljanju predstavite izvjesnog jako uticajnog roditrlja i nosioca crkveno cetnickkih aktivnosti Barutane i sire okoline.

Sreten Vujovic

@Djaejan V.(nastavak) Javite se na FB pa cu Vam kazati. Ovđe ne želim da ne bih uništio ovaj čisti portal. U pitanju su higijenski razlozi. Poštovani Sejanje, nadam se da razumijete.

CG1

Šehović još jednom dokazao da radi u ime spc. Gospodin Šćepanović zbog predivne pjesme o mantijašim a gospodin Vujović je kriv što je Njegoš Crnogorac. E moj Šehovićuuuu

Ksenija Nikšić

Gospodine Vujoviću puna podrška za Vas i Vas rad... Mi Crnogorci se nikada nećemo osloboditi otrcana srpstva sa još otrcanijom istorijom,takva nam je izgleda sudbina,ali ćemo se boriti dok je vijeka i ljudi i istrajavati u toj borbi zbog naših pokoljenja...

Vukčević - Barutana

Zna se odlično ko je B.V. i ne čudi ovaj sraman potez. Hitno smijeniti direktoricu škole!!!

Montenegrinaplus

Svaka vam cast gospodine Vujovicu na hrabrosti za sve izreceno, na svim mjestima na kojima branite Crnu Goru za koju se bore istinski Crnogorci, po cijenu zivota i egzistencije. Avgusta 30 -og cemo pokazati da nas ima dosta koji zelimo pobjedu Crne Gore, zelimo obnovu CPC.