8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić o otvaranju granica: Srbija sa Crnom Gorom bila najbliža vjekovima

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

taša

Ogroman broj koji se izjašnjavaju crnogorcima živi u Crnoj Gori na Vasu žalost. A mali je broj ko se deklarise kao srbin. Cekajte popis.

Dejan V.

Dok je vi budete predstavljali i svi sledeci ako se ne dozovu pameti a to je tesko ocekivat vama i sviim sledbenicima CGora nikad vam nece biti ni blizu naprotiv vrlo vrlo daleko i nedokucivo.

GRAĐANSKI

Vučiću, neka - fala ti za tu podmuklu i neistinitu konstataciju. A, glede otvaranja granicah - otud (iz Srbije) su nas preko Bosne i iliegalnim prijelascima granice i nagrdili, te nam je ovi drugi val virusa ovakav kakav je (najgrđi smo u Evropi, a bili smo najuspješniji kod prvog vala na prostoru vaskolike bivše SFRJ). I iz Albanije su nas nsgrdilijednomašice ka' i iz Srbije. Pa mi samo otvarajmo granice!!!

Krsto

Vučko da ti pojasnimo.Živi ogroman broj Crnogoraca a minimalni broj onih Crnogoraca što se izjašnjavaju kao Srbijanci.To jest nema ti tvojih takozvanih srba!

Naroz

Jeste, Srbija je sa Crnom Gorom bila najblizha, narochito za vrijeme okupacije od strane Nemanjica i Karadjordjevica.

CG1

Vi remetite odnose a ne CG. I ovom izjavom dokazujete ko ste. Kažete, živi veliki broj srba, a onda, i onih koji se izjašnjavaju kao CRNOGORCI. Šta vam to znači, nema CRNOGORCA, no se tamo neki srbi izjašnjavaju kao CRNOVORCI. Za našu sreću i sreću NAŠE CRNE GORE, MI CRNOGORCI POSTOJIMO!!! ZA PRSVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!!

Stevo

@CG1 Tako je,niko normalan ne može negirati CGoru i Crnogorce,ali ima i naše braće,prijatelja,neprijatelja,komšija,Srba,koje ne možemo negirati,kad shvatimo to biće dobro CGori.

Владо Р.Србска

@CG1 Ајд да кажемо имала је ЦГ државу,укинуо је унук ђеду,а што рећи за секулу дрљевића и његов злочин, за латинизацију ЦГ, за самосталну ЦПЦ ,па зар Митрополит Амфилохије није Црногорац,у самом називу ниђе не стоји Српска Православна,већ само Митрополија Црногорско-Приморска и што Вам уопште Србин?

Srpski klerofasizam

@Владо Р.Србска Ajde prijatelju nazad u Republiku genocidnu. Da ti je mozak drugaciji zivio bi negdje drugo.

nenad_mne

@Bungi , možeš li navesti koji su to argumenti, kada već trošiš prostor na ovome portalu?

Ksenija Nikšić

@Владо Р.Србска Kupi knjigu "Crnogorstvo" od Vladimira Jovanovića pa ćeš saznati sve što te interesuje.

@@@@

Teritorija!Teritorija je u pitenju i najradje bi da nas Crnogoraca nema pa de je more vase.Inace vi se ne brinete za svoje gradjane a ne za nas.DALEKO VAM LIJEPA KUCA,STO DALJE OD MORA

@@@@

Kupili Srbin i Crnogorac tele i Srbin ga zakolje odere i kaze:E SAD DA GA BRATSKI PODIJELIMO A CRNOGORAC CE ZAJ..BI TI TO PODIJELI GA NA POLA!