15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Neće se dogoditi da Crna Gora postane dio srpskog "sveta"

Autor: Antena M

  • viber

dejan

Ti vidimo i danas, bojim se da cemo i sjutra.. Drzavu smo im predali u neđelju i pa nek nam je bog u pomoc. Vecina je vecina, jbga... Uzdam se u ovog naseg Albanca, sve je u njegovim rukama!

Nikola

Veliki čovjek, lider i državnik. Državnik, čijim djelima treba da se dičimo, svoj stav, tekovine i dostignuća da branimo, i ono sto smo stvorili da ne prepustimo onima koji žele da satru tekovine 21. maja... Da je vječna naša majka Crna Gora.

Maja

Neće Milo dozvoliti da CG vode drugi, umiješaće se on u to itekako. Nije on lud da baci 30 godina vladavine u smeće.

Nina

Za svako Vaše djelo, za svaku Vašu riječ, respekt.Voljela bih da je sve ostalo isto.

CG1

Pravi predsjednk, govori što misli. Harizmata, ne plaši se teških odluka za dobrobit svih građana CG. Noćna mora za one koji mrze CG, koji pokušavaju raznim podmetanjima i lažima da ospore njegovo liderstvo što oni nikada ne mogu biti. Pozdrav za gospodina Đukanovića.

Nenad

@CG1 ......I treći u svijetu najbogatiji predsjednik.

europeac

Pa i to je dobro, AKO JE ISTINA. Što bi to nekog toliko zabrinjava. Svi imamo priliku za biznis, ali nemamo svi m..a. Ja se ponosim bogatim prijatelja, a i svojim pa i Milovim. Volim sve CRNOGORCE pa i bogate,

Mario

@Nenad :Samo svetosavske laži i objede bez argumenata ali to možeš napisati za četnika Vučića!On je vlasnik cele srbije i tome dodaj i genocidnu tvorevinu unutar BiH.

misso

@Mario Moramo shvatit da smo kao iz filmova Zivka Nikolica!Pola promorja glasalo je protiv CG jer ih je DF ubijedio da je turisticka sezona propala zbog DPS-a.

Buka

Glava je gore...slozno i stremno...ni prvi ni zadnji put...zlo pobijedit ne moze...p.s.ovih nekoliko mjeseci,rascistite oko sebe postovani Predsjednice...kako Vam pripada,nastavite za dobro Crne Gore..

Miki

Gledajući ga i slušajući shvatio sma da ni u snu ne pomišlja da se povuče. I da će na kraju sve da okrene u svoju korist ! Ljudi moji nemojte d aste naivni nije on blesav da baci 30 godina u smeće. E VIVA MONTENEGRO