16 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Pozdrav za Vas gospodine Popovicu. Ja, nijesam javna licnost ali to ne umanje moju veliki ljubav i odanost voljenoj Crnoj Gori, cesto pozivam Zarka Rakcevica da se oglasi i izadje iz svoje milionske ususkanosti! Jeli URU on posla u zagrljaj cetnistvu! Rakcevicu velji Crnogorce !

djuro

@Andjela godinama pricam, paradoks ali..., najveca opasnost po suverenost cg je upravo bio Milo Dj. Nikako taj covjek da shvati da su demokratija, slobodne institucije, pravna ali jos vaznije pravedna drzava najbolji "cuvari" suverenosti CG. Ne nikako orgomno siromastvo vecine i enormno bogatstvo

Antiposrbica

Institucije,institucije..da su one snažne ne bi se valjao klerofašizam cg ulicama.. SANU - CANU SPC - CPC Politika - Pobjeda Jasno je ko je u ovoj priči improvizator. Za dva košarkaša Budućnosti možeš dovesti sinod vladika,ali ne,oni Ristu nude da bude cg patrijarh,eto im ga sad..

DA JE VJEČNA!

"KAD SE KA SLOBODI HODA NEMA RIJEKE BEZ BRODA! Nijesmo se prepali no se puštit nećemo! Glasno i jasno! Još smo na nogama, nijesmo u nokautu. Nije nam predaja u krvi! Savjest ko ima, sad je čas da mu proradi! Nek je vječna Crna Gora!

gost

Popovic se nadovezuje na Sukovica od jucer. I jedan i drugi preskacu glani razlog - Mila Djukanovica. Bolje nece biti dok Milo bude vodio Crnogorce. A ako Popovic i Sukovic zele da promijene nesto na bolje, moraju krenuti od Mila. Nazalost, u njihovim tekstovima nema ni naznake da oni to shvataju.

Ljiljana

@gost Te jeftine izgovore i jos bijednije "pranje" pred ovim sto ste uradili, ostavi tvojim mentorima i ovima koji vas placaju. Nema tog Crnogorca danas, na kojoj god strani da je, da mu nije jasno kuda ovo vodi i ko ovo vodi. Djukaniviceva greska jeste sto je, u ime mira, gajio guju u njedrima".

gost

@Ljiljana I budi uvjerena da se Amfilohije TESKA SRCA i pod pritiskom Zapada odlucio na taj korak. On zna da je mafijaski rezim najbolja garancija konacnog uspjeha velikosrpstva u CG. Amfolohije reze granu na kojoj sjedi!

gost

@Ljiljana Nije cudo ako ti nista nije jasno iz mog odgovora. To je samo cetvrti dio, prva tri su se izgubila. Ukratko, Amfilohije, podrzavsi gradjansku opciju, pravi stetu velikosrbima a NEMJERLJIVU KORIST Crnogorcima kod oni vec sami ne mogu da se otarase Mila.

nenad_mne

@gost , a da te molim, prekini sa analizom, samo se sve više upetljavaš!

Ksenija Nikšić

@Ljiljana Potpisujem svaku tvoju riječ iz komentara,mogu oni da pričaju šta god hoće,pokazali su svoje biračko tijelo 30. i 31.,pokazali su ko su i šta su. Samo su im slogani za Oskara,nadmašili su Živka Nikolića

nenad_mne

@gost , koji je tvoj ptijedlog, ko je taj ko se eksponirao, a Crnogorci ga ne vidješe?

Lovcen

Stabilnosti Balkana nema bez Mila, @gost

gladijator

Djed mi rece da u zivotu nije vidio kravu da ostavi svoje tele niti covjeka da radi protiv svoje domovine!

Perast

@gladijator Bravo za đeda!! ISTINA ŽIVA!!