9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dragan Bursać: Gdje je to crnogorska Srebrenica!?

Autor: Antena M

  • viber

Aristos

BRILJANTNO. "Srbstvo" - kao ideologija - je najteža bolest društva. Svih 14 elementa "Ur-fašizma" se nalaze u toj ideologiji. A U. Ecco reče da su dovoljni jedan ili dva da društvo počne da tone u živi glib fašizma.

Dobri_Duh

Epitaf na slobodu Crne Gore.Sve do riječi tačno i upozoravajuće.Kao i BiH Crna Gora je samo moneta za potkusurivanje velikih sila i bezmude EU.Koga briga što fašizam buja? Koga briga što se nastavlja Golgota Bošnjaka? Pa oni su i tako nepoželjni svima zajedno.Imaće kada žaliti svi koji su ovo dopust

Buka

Pisete Dobro,Precizno i Tacno..isto tako Radit moramo,ne od sjutra vec od Sad..smjerno i cojski..Spregnimo snage,kasno nikako Nije.. Komsijama,Kumovima,Braci,vratimo sigurnost,sto im na cas oduzese..Da i Zivote im spremno uskoro ne Uzmu..toga biti nece i ne moze..u zemlji Ljubovoj i Savinoj...

Adem

Bravo Dragane, Potovčanine ,pravedniče, naš komšija koji propagira istinu i samo istinu. Samo tako nastavi, a tebi i tvojoj familiji mir i blagostanje. S postovanjem od familije Jaganjac

Faketa Prnjavorac

Zasto niko nije pripremljen na ovo sto se sad desava!?!Zasto Medjunarodni faktori ne prepoznaju karakter postizbornog ponašanja i orgijanja nad Bošnjacima u Crnoj Gori!?!I Da li je cilj da se na Balkanu uništi svako iole mi rno područje i da se prenesu ovi nemiri u BiH-u nakon izbora u njoj!?!

A da nema Bursaća

Šta da nema Bursaća, Draškovića, slavne Latinke, Koraća, Davida, Biserko, Marković (novinar)... Ne bi imali riječi nade, riječi budućnosti. Srbija u kotlu mraka šešeljizma, četnofašizma. Njima su heroji Draža, Nedić, mržnja, laž. Najbolja srpska reč Laž.

Nermina

@Zasto izrodi dolaze iz srpskog naroda,a imaju tako dobrih ljudi? Zasto im je laz glavna odrednica?A zlocini odmah iza toga?Cast pojedincima.

Miloš Banićević

Jedan od boljih članaka koje sam pročitao u posljednjih nekoliko godina. Fantastično! Volim te, Crna Goro! Veliki pozdrav iz Beograda!